Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarja a fiúkat az, ha egy lány nemi szerve szőrös?
De, legyen csak dzsungel. Legyen csak szőrös, amennyire csak lehet, ha így érzi jól magát a lány.
Az a lényeg, hogy a tulajdonosa jól érezze magát a bőrében. Nem mások ízlésének kell eleget tenni és lesni, kinek mi tetszik - a tested, te rendelkezel felette, te döntöd el, neked mi és hogyan jó.
Akit ez zavar, nincs benőve a feje lágya. Mindenki törődjön a saját dolgával és ne bántson, utasítson, manipuláljon másokat azért, mert az nem az ő ízlése szerint néz ki.
Én nőként nyilatkozom. A barátom nem szereti, ha teljesen csupasz, de azt sem, ha dzsungelméretűre nő, úgyhogy én a szemérem részen fazonírozni szoktam :D
20L
Szerintem ez egy tévhit, hogy a fiúknak csak a csupasz jön be. Általában a nők ennyire kritikusak magukkal, hogy biztos-ami-biztos alapon az egészet szőrtelenítik. Egyébként én is ilyen vagyok...
Egyik barátom se noszogatott még, hogy mikor szőrtelenítek már (szerencsére). Azt vettem észre, ez sokkal inkább a lányoknál központi téma, mint a fiúknál. Egy a lényeg: nagyon szőrös ne legyen, mert általában az zavarja őket.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!