Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért zavarja ez a pasikat és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja ez a pasikat és miért kell egyből leribizni minden lányt ez miatt?

Figyelt kérdés

pl ha egy lánynak tetszenek az egzotikus itthon nem hétköznapi fiúk pl spanyolok/törökök/négerek akkor miért kell egyből leribizni őket hogy húú..meg stb

kisebbségi komplexusuk van vagy tudják hogy ők sose lesznek olyan helyesek vagy ez mi miatt van?

2014. szept. 30. 12:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
39%
A magyarok a legnagyobb rasszisták:/
2014. szept. 30. 12:58
 2/12 anonim ***** válasza:
59%

"kisebbségi komplexusuk van vagy tudják hogy ők sose lesznek olyan helyesek vagy ez mi miatt van?"

Pi_csa vagy, nyugi, nem kell ezen tanakodni...

2014. szept. 30. 12:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
#1 merész kijelentés.
2014. szept. 30. 13:06
 4/12 anonim ***** válasza:
62%
nem tudom , de ribi vagy :)
2014. szept. 30. 13:12
 5/12 csabika1971 ***** válasza:
78%

Ne általánosíts!

Mit érdekel engem neked ki tetszik? De kiakadsz mert ribiznek? Közben meg ezt meg észre sem veszed, hogy a megfogalmazásoddal leszólod a magyar hétköznapi fiúkat.

Ribi!?

2014. szept. 30. 13:13
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
"kisebbségi komplexusuk van vagy tudják hogy ők sose lesznek olyan helyesek" ---> igen emiatt mert ezt meg is mondják nekik mint ahogyan te is, és ez rosszul esik nekik, sőt éreztetik velük elég erősen, hogy ők nem jó pasik és sosem lesznek azok.
2014. szept. 30. 13:13
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
Engem nem zavar, én fehér magyar létemre kib*szott helyes vagyok, szép szemem van...de tényleg szép...lányok/hölgyek azt mondják zavarba ejtő a kékeszöld tekintetem , jóképű vagyok és nagyon helyes. Nincs átlag feletti farkam...sőt az átlag alsó határán helyezkedek el a magam 13.5 centijével, de azzal viszont dicséretre méltón tudok dugni...legalábbis eddig csak dicséret érkezett, panasz egy sem. Szóval engem tényleg nem zavar, ha te egzotikus srácokra buksz...nekem is bejönnek az egzotikus csajok...főleg a latin meg ázsiai csajszik.
2014. szept. 30. 13:14
 8/12 anonim ***** válasza:
66%

Figyeld meg kérdező, hogy nem éppen a legértelmesebb fajta ribizik. Mi több az intelligncia növekedésével egyre csökken a használata, akivel meg érdemes foglalkozni az nem ribizik nőt egyáltalán ;)

Remek szűrő, érdemes alkalmazni. (komolyan)

2014. szept. 30. 13:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Miért pontoztatok le?

A magyarok nagy része utálja a cigányokat...nem sok magyar van,aki nem általánosit és nem veszi egy kalap alá az összes cigányt:/

Vegyük példának a gyakorit...Ha kiteszel egy cigányal kapcsolatos kèrdést a kommentek 90 százaléka rasszista jellegű lesz.

2014. szept. 30. 13:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Mert hülyeségeket beszélsz. Másrészt a cigányok éppen annyira magyaroznak, mint amennyire a magyarok cigányoznak...
2014. szept. 30. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!