Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tenyleg nagyon ciki, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg nagyon ciki, ha egy lany egyedul megy bulizni?

Figyelt kérdés
Rolam van szo, szinte senkivel nem vagyok joban azok kozul, akik ott lesznek, hivtam a baratnoimet, de mindegyik ilyen meg olyan kifogasokkal jott. Elhataroztam tehat, hogy egyedul megyek. Beszeltem az egyik sraccal, aki szinten ott lesz, hogy szivesen beszelgetne velem, elvegre olyan reg talalkoztunk. De tenyleg annyira ciki egyedul menni?
2015. ápr. 3. 16:50
1 2
 11/18 anonim válasza:
14%
Nem azért, de bulizás meg kúrás helyett olvashatni is vagy tanulhatna mint egy normális lány.
2015. ápr. 3. 17:15
 12/18 A kérdező kommentje:
Megnyilt egy diszko, ami 2 utcaval arreb talalhato. Bizonsagos, plusz nem eloszor megyek bulizni, szoval senki nem fog megd...ni, es nem leszek terhes se, mivel eleve nem kezdek ismeretlenekkel.
2015. ápr. 3. 17:15
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem azert, de mi a banatnak kell fikazni a masikat. Ujev ota nem voltam bulizni, fiatal vagyok es nem vagyok hulye kihagyni egy ilyen lehetoseget. Hidd el, valoszinu, hogy sokkal tobbet olvasok, mint te!
2015. ápr. 3. 17:16
 14/18 anonim válasza:
0%
Jolvan ha neked ezkell mennyél aztán majd 9 hónap után beszélünk..
2015. ápr. 3. 17:17
 15/18 anonim ***** válasza:

ki jár diszkóba? meg minek?...

Szerintem az otthon ülést sok más - értelmes - tevékenységgel is el lehet kerülni.

2015. ápr. 3. 17:30
 16/18 anonim ***** válasza:
59%
Istenem, mi közötök van ahhoz, hogy egy idegen mivel tölti el a szabadidejét? Elhiszem, hogy ti vagytok a nagy műveltek, akik lenézik azokat a prolikat akik diszkóba járnak. De ne mutassátok már ki, mert pont senkit nem érdekel
2015. ápr. 3. 17:40
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy már gond legyen, hogy néha elmegy bulizni, Nincs abban semmi rossz, ha szórakozik egy kicsit, attól függetlenül még olvashat, meg tanulhat.
2015. ápr. 3. 17:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Rózsaszínpárduc, te nem vagy normális. -.- Azért, mert az ismerősöd ostoba volt és úgy feküdt le idegen pasikkal, hogy nem védekezett, az nem jelenti azt, hogy MINDEN bulizni járó lány ilyen... Meg különben is, az olvasás, tanulás és a bulizás nem zárja ki egymást.
2015. ápr. 3. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!