Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik szerint divat a homoszexu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint divat a homoszexualitás, azok válaszolnának ezekre a kérdésekre?

Figyelt kérdés

1. Szerinted mi okozta a heteroszexualitásodat?

2. Mikor és hogyan döntötted el, hogy heteroszexuális leszel?

3. Lehetséges, hogy heteroszexualitásod csak egy átmeneti állapot, amit majd kinősz?

4. Lehetséges, hogy azért vagy heteroszexuális, mert félsz az azonos neműektől?

5. Ha még soha nem volt kapcsolatod veled azonos nemű személlyel, akkor honnan tudod, hogy nem az volna a jobb? Nem lehetséges, hogy csak nem találtad meg a megfelelőt?

6. Kinek mondtad el, hogy heteroszexuális vagy? Hogyan fogadták?

7. A heteroszexualitással nincs semmi baj, amíg másokat békén hagysz. De miért van az, hogy a heteroszexuálisok közül annyian szeretnének elcsábítani másokat?

8. A legtöbb gyerekeket molesztáló felnőtt heteroszexuális. Szerinted biztonságos dolog egy szülőnek heteroszexuálisokra bíznia a gyermekét? Különösen heteroszexuális tanárokra?

9. Miért van az, hogy a heteroszexuálisok állandóan láthatóak akarnak lenni és mutogatni akarják magukat? Miért nem tudnak meglenni anélkül, hogy közszemlére tennék szexualitásukat, amikor nyilvánosan csókolóznak, jegygyűrűt viselnek, vagy a párjukról beszélnek?

10. Hogyan lehet valóban kielégítő a kapcsolatod egy más nemű emberrel, ha fizikailag és érzelmileg is annyira különböztök egymástól?

11. A heteroszexuális házasságot az egész társadalom támogatja, mégis az ebben az évben kötött házasságoknak több mint a fele válással végződik majd. Miért van olyan kevés sikeres heteroszexuális kapcsolat?

12. Ha arra gondolsz, mennyi problémával kell a heteroszexuálisoknak szembenézniük, szeretnéd , ha a gyerekeid heteroszexuálisok lennének? Megfontolnád-e, hogy terápiára küldd őket, hogy megváltozzanak?

2015. ápr. 3. 11:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
87%

Provokatív a kérdésed, tisztelhetnéd a heteroszexuális embereket.

Én ismerek melegeket, nagyon kedvesek és aranyosak. Ugyanolyanok, mint minden ember. Nem ítélem el őket... de igenis vannak "divat b*zik". Igen, őket így kell nevezni. Ők azok a celebek, akik csak a felhajtás miatt csinálják (tudok olyan ismert embert, aki meleg, mégsem hangoztatja a címlapok miatt. Éli boldogan a családi életét) Számomra visszataszító a melegfelvonulás is. Ezzel nem elfogadtatják magukat, hanem sokkal inkább elérik azt, hogy idegesítőek legyenek mások számára. Nincs gond a homoszexualitással, de nem szeretem, amikor az arcomba nyomják egy ilyen felvonuláson.( félmeztelenül, üvöltözve.... azzal nincs bajom, ha az utcán mennek kézenfogva stb)

A divatmelegek közé sorolom a biszxeket is. Ez most divat lett a fiatalok között. Én úgy gondolom, hogy az ember vagy a másik, vagy a saját neméhez vonzódik... szerintem a kettő közötti állapot nem igazán létezik. Most divat lett azt mondani, hogy "biszex vagyok", közben pedig csak össze-vissza akranak szexelni mindenféle emberre. (sajnos a társadalmunk nagyon szexközpontú lett)

De, hogy a kérdéseidre is válaszoljak:

1. ilyennek születtem, számomra ez a normális

2. nem döntés kérdése

3. Egyértelműen nem. Elnézést, hogy ezt írom, de hányingerem van, ha elképzelem magam egy másik nővel.

4. nem. Akartak már hozzám nők szerelemmel közeledni, de nem tudok rájuk így nézni. Számomra nem vonzóak.

5. mert undorodom a gondolattól is (mármint, hogy saját magam legyek azonos neművel... hogy más mit művel, az nem érdekel)

6. attól, hogy ez az elfogadott, nem nyomom mindenko orra alá, hogy van-e párom, vagy ki az. Ez az én magánügyem. Tudja a családom, az ismerőseim... és nyilván egyértelmű, amikor látnak mellette az utcán. De ettől nem úgy kezdek egy beszélgetést, hogy "Hello, hetero vagyok"

7. ez így nem igaz. Mert ez nem a szexuális irányultság kérdése, hanem az emberé. Vannak hűséges heterok és vannak szemetek. Van meleg ember, aki hűséges, de tudok olyan esetről, ahol a pasi fiatal srácokat szedett össze és csak kihasználta őket/mindig megcsalta a párját.

8. Elondjak valamit? A legtöbb molesztáló ügyben nem kislányokat molesztálnak, hanem felnőtt férfiak a fiatal fiú diákjaikat (ilyen történt a volt iskolámban is). De ezt sem lehet így megítélni. Aki beteg ember, az nem attól függ, hogy hetero vagy meleg. Én nem a szexuális beállítottsága alapján ítélek meg egy embert. Neked sem kéne.

9. A meleg házaspárok is viselnek jegygyűrűt. Ez egy általánosan elfogadott jelzés arra, hogy a két fél összetartozik. ENgem ugyanúgy zavar az, amikor egy hetero pár nyalakszik az utcán, mint amikor egy meleg. Ez magánügy, senkire nem tartozik. Rühellem, amikor a 15 évesek mellettem nyálpongoznak a metrón.

10. Pont ez a szép benne, hogy azt hiszed, semmi közös nincs bennetek... aztán mégis megtalálod azt az egyet, aki olyan, mintha te lennél. Amúgy annyira nagy különbség nincs, hiszen mindannyian emberek vagyunk. Nagy különbség van például két meleg között is, ha két külön kultúrából származnak, mégis szerethetik egymást. A szeretet nem ezektől függ.

11. Mert az emberek gyengék és egyszerűbb új szerelmet keresni, mint a régibe energiát fektetni és megjavítani. De ez megint nem a szexuális beállítottságtól függ. A melegek is ugyanúgy kiszerethetnek egymásból, lehetnek problémáik. Talán azért nem olyan szembetűnő, mert társadalmilag még nem az ő házasodásuk az elfogadott. Ha ők lennének ennyire a "kirakatban" láthatnánk, hogy nekik is vannak problémáik, mert ők is csak emberek.

12. Igen, mert szeretném látni, hogy gyerekei lesznek. De akkor is ugyanúgy szeretném, ha a saját neméhez vonzódna. Nyilván nehezebb beletörődnie ebbe egy olyan családnak, ahol egyetlen gyerek van és tudják, hogy nem lesznek gyerekei, akikben tovább élhetnek a nagyszülők. De én ugyanúgy szeretném azt a gyermekemet is. A lényeg az, hogy milyen ember, és nem az, hogy kihez vonzódik.

Ez az én véleményem. :)

21/L

2015. ápr. 3. 12:49
 12/25 anonim ***** válasza:
45%

Na nézzük, de miután válaszoltam, te ugyan ezeket a kérdéseket válaszold meg, csak HOMOSZEXUÁLISSAL!

1. A természet, ez egy természetes folyamat, hogy szeretnék utódokat nemzeni, a vérvonalam továbbvinni.

2. Nem döntöttem el, számomra ez egyértelmű.

3. Nem, nem lehetséges, ez nem egy cipő, hogy kinőjem.

4. Persze, félek attól, hogy valaki a végbelemben turkáljon a szerszámával, undorítónak tartom..+ nem véletlenül úgy fejlődött az ember, ahogy...A férfi pénisze a nő hüvelyébe való..és nem egy másik férfi seggébe, máskülönben hogyan lesz a szaporodás?

5. Mert hányingerrel tölt el az a gondolat, hogy más férfival csókolózzak, ölelkezzek, közösüljek.

6. Öregem, tisztában vagy te egyáltalán azzal, hogy miket kérdezel? Mi az, hogy kinek mondtam el? Ez magától értetődik.

7. Te most az evolúciót, kiválasztást fajfenntartást úgy szeretnéd beállítani, mint egy évezredes problémát?

De kérdésre válaszolva... Mert ez egy emberi ösztön sokaknál, mint az állatvilágban..ami megtetszik, azt megakarjuk kapni.

8. Kérlek, mutasd meg ezt a kimutatást, miszerint a legtöbb ilyen ember heteroszexuális..de várj egy kicsit, szerintem ez inkább pszichés probléma, nem pedig identitás kérdése.

Szóval igen, biztonságos.

9. Miért kéne magunkat takargatni, miért kéne szégyenkeznünk? ha szeretek valakit megfogom a kezét, megcsókolom, ezzel is kifejezvén más "férfiak" számára, hogy az adott "nőstény" foglalt..hm, érdekes..vissza az állatvilágba, igaz?

10. Olyan embert keresek, akivel érzelmileg és fizikailag is hasonlóak vagyunk, és kiegészítjük egymást.

11. A másik fele pedig halállal végződik..nem is olyan rossz arány, igaz?

12. Mindenkinek kell problémával szembenéznie, az már más kérdés, hogy ki nő fel a feladathoz és oldja meg, vagy kit fognak elsöpörni a problémák.

Nem, nem küldeném őket, akkor viszont igen, ha a fiam bejelentené, hogy ő bizony rossz ligában játszik.

De most te jössz, kedves kérdező, a kérdések:

1. Szerinted mi okozta a homoszexualitásod?

2. Mikor és hogyan JÖTTÉL RÁ, hogy te homoszexuális vagy, mit éreztél akkor?

3. Elképzelhetőnek tartod, hogy ez a homoszexualitás számodra csupán egy ugrókő, felfedezés és majd kinövöd a betegséged?

4. Lehetséges, hogy a homoszexualitásod onnan ered, hogy nem volt elég önbizalmad nyitni a lányok felé, vagy túl sok elutasítást kaptál esetleg?

5. Volt már kapcsolatod, számodra vonzó nővel, ha még nem, akkor miből gondolod, hogy nem volna élvezetes?

Nem lehetséges, hogy még csak nem találtad meg a megfelelő nőt?

6. Kinek mondtad el, hogy homoszexuális vagy, hogy fogadta a családod, édesapád, édesanyád, a testvéreid és a barátaid?

7. A homoszexualitással nincs semmi baj, amíg otthon, a 4 fal között csinálja valaki..vagy mégis.

Tedd a kezed a szívedre, és mondd meg őszintén, te még sosem gondoltál arra, hogy a haverod "barátját" elcsábítsd, sosem kívántad még meg?

8. Kérném továbbra is a kutatást, miszerint az identitás határozza meg a molesztálás kérdését, nem pedig pszichés eredetű.

Mi a biztosíték arra, hogy a homokos tanárbácsi nem fogja molesztálni az egyik kisfiút?

Mi a biztosíték arra, hogy míg te meg a "párod" elutaztok valahova, addig a homokos bébiszitter nem fogja molesztálni a kisfiad, vagy épp olyanja van és a kislányodat?

9. Miért van az, hogy a homoszexuálisok manapság egyre inkább láthatóak akarnak lenni, mutogatni magukat, felvonuláson vonaglani, miért nem tudnak anélkül meglenni, hogy közszemlére tennék a szexuális hovatartozásukat, nyilvánosan csókolóznak, vagy a párjukról beszélnek?

10. Hogyan lehet valóban kielégítő a kapcsolatod egy azonos nemű emberrel, ha fizikailag és érzelmileg is annyira különböztök egymástól?

11. Miből gondolod, hogy ha a homoszexuális házasság világszinten elfogadott lenne, akkor nem végződne-e azoknak a fele válással? (a másik fele pedig halállal, továbbra sem jó arány)

12. Ha arra gondolsz, mennyi problémával kell a homoszexuálisoknak szembenézni, szeretnéd ha a gyerekeid homoszexuálisok lennének? Megfontolnád-e, hogy terápiára küldd őket, hogy megváltozzanak?

Mivel én válaszoltam a te kérdéseidre, örülnék, ha te is válaszolnál az én kérdéseimre.

Egy bónusz kérdés:

13. Mit gondolsz, miért így alakult ki az egyedfejlődés, miért van a nőnek petéje, a férfinek spermája és miért ez a kettő találkozása szükséges ahhoz, hogy életképes embrió jöjjön létre?

Évezredes-milliós fejlődésünk az idő során, csupán egy kis hiba lenne?

2015. ápr. 3. 13:52
 13/25 anonim ***** válasza:

1. A vallásos neveltetésem, valamint az, hogy ez a normális

2. Ezen nem volt mit eldönteni. Hároméves koromban tudtam, hogy egyszer barátom, majd férjem lesz

3. Nem hinném, hogy valaha is egy lány fog bejönni

4. Nem, nem félek tőlük, sőt, azt kell mondanom, léteznek aranyos meleg párok

5. Tudom, hogy ez a helyes, nem véletlenül lett az kitalálva, hogy a férfi nemi szerv beleillik a nőibe, valamint, hogy ilyen kapcsolatból lesz utód

6. Ezen nem volt mit elmondani. Alap.

7. Mért a homoszexuálisok nem?

8. Kérlek ne általánosíts, mintha minden tanár pedofil lenne, ugyanez előfordulhat a melegek köt is.

9. Mért a melegek nem csinálják ugyanezt. Rózsaszín ruciban felvonulnak, hogy a igen, mi vagyunk a b*zik. Nem gusztustalanabb ez jóval?

10. Tudod, az ellentétek vonzzák egymást, és ne is haragudj de nem tudom elképzelni magam egy törékeny kiscsaj karjaiban.

11. Az erkölcsök lazulása miatt. Nem a nászéjszakán történik az első együttlét,ezért egy idő után megunják egymást. De ismétlem, ne általánosíts.

12. Igen, szeretném, hogy majd a gyerekeim heterok legyenek. De ha homoszexuálisok lesznek majd, akkor is ugyanúgy fogom szeretni őket.

Ismétlem, nem véletlen, hogy Isten két nemet teremtett. Ha úgy gondolta volna, hogy mindegy az, akkor Ádám mellé egy Elemért teremtett volna. De abból ugyebár nem lett volna utód. :) Na jó, ezt a bibliai részt képletesen kell érteni, de érted, mire gondolok, ugye?

2015. ápr. 4. 23:38
 14/25 anonim ***** válasza:
54%

Ezeket a "vallásos" válaszokat még olvasni is röhejes.

Ez a nevelés mutatja meg igazán, milyen bigott, szemellenzős, betokosodott embert lehet nevelni valakiből.

Egyrészt:

Tessék már felfogni, hogy NEM LÉTEZIK olyan, hogy divatb*iság. Mégis hogyan létezne? Ki az, aki "divatból" melegnek vallaná magát azért, hogy aztán jó sok atrocitás érje? Ki az, aki divatból lefekszik egy vele azonos nemű emberrel? Mégis HOGYAN lehetséges egy szexuális orientációt "divatból" űzni?? Egek...Aki ezt a baromságot kitalálta, azt agyon kellett volna verni. Erre soha senki nem tudott még normális választ adni, mert erre egyszerűen nem létezik normális magyarázat. Az öltözködéssel meg ne jöjjön senki, mert sok heteró lányosabban öltözik, mint sok meleg.

Másrészt:

A homoszexualitás ugyanolyan természetes szexuális orientáció, mint a többi. Azért kell elítélni, mert homoszexuálisból kevesebb van mint heteroszexuálisból? Nevetséges. Aki ennyire vallásosnak tartja magát: Hol a felebaráti szeretet? Nem véletlenül mondják azt sokan, hogy a mélyvallásos emberek a legkirekesztőbbek, pedig Isten mindenkit elfogad!

" valamint az, hogy ez a normális "

Neked ez. Egy homoszexuális embernek meg az a normális, hogy ő homoszexuális.

"Tudom, hogy ez a helyes, nem véletlenül lett az kitalálva, hogy a férfi nemi szerv beleillik a nőibe, valamint, hogy ilyen kapcsolatból lesz utód "

Ne haragudj, de ez szimpla ostobaság, az is, amit az előtted lévő írt. Mi az, hogy "beleillik"? Sok férfi odavan az anális szexért, azt a melegek is tudják csinálni, az is "beleillik". Undorodom az ilyen hozzáállástól, amit sok ember produkál, hogy ha a melegeknél előkerül az anális szex téma, akkor fúj, meg milyen undorító stb, de ha a nőknél kerül ez elő, akkor meg a sok homofób csöpögteti a nyálát, hogy az milyen jó. A homofóbságnál már csak a mérhetetlen kétszínűséget utálom jobban, és most ne kezdje el senki magyarázni, hogy "jaj én a nőknél sem szeretem az anált". Elég csak a "szerelem & szex" témakörbe benézni. Attól, mert nektek két férfi között gusztustalan az anális szex, miért kell a melegeket elítélni? KI kényszerít titeket arra, hogy a melegek hallatán egyből az anális szexre asszociáljatok? Arról nehogy már a melegek tegyenek, hogy nektek egyből a szőrös - fekáliás fenék plusz egy farok jut eszetekbe.

Sok homofób meg izgul a leszbikus szexre például. Az ugyanolyan homoszexualitás! Vagy az már nem Baj? Istenem....

"Mért a melegek nem csinálják ugyanezt. Rózsaszín ruciban felvonulnak, hogy a igen, mi vagyunk a b*zik. Nem gusztustalanabb ez jóval? "

Nekem meg az a gusztustalan, amikor a heteró párok az enyelgés közepette nyilvánosan már majdnem az orgazmusig jutnak, jól hallható hangok keretében. Mégsem állok neki szidni őket, meg hogy "igen ők döngetik a mellüket, hogy ők hülye heterók" stb. Nem alacsonyodom le ilyen szintre. Az, hogy a felvonuláson van 1-2 ilyen, az az ő dolguk. Az én életemet ez semmiben sem befolyásolja.

"Ezen nem volt mit elmondani. Alap. "

És tudod a melegek a felvonulással pont ezt akarják elérni, hogy az is alap legyen, hogy valaki nyugodtan elmondhassa, hogy ő meleg, és ne kelljen a válaszreakciótól félni. Sokan még a saját szüleiktől is félnek emiatt. Ez normális? Nem annak kéne az alapnak lennie, hogy a szülő elfogadja és támogatja a gyerekét akkor is, ha meleg? Hallottam olyanról, hogy szerették a gyereket nagyon, bevallotta, hogy meleg, majd utána úgy néztek rá, mint egy körözött bűnözőre. A gyerek meg depressziós lett, mert nem bírta elviselni a saját szülei megvetését.

Jah és:

Attól, mert a homoszexuálisok nem tudnak utódot nemzeni, még nem természetellenesek. Az emberiségnél MINDIG vannak olyanok, akik utódokat nemzenek, szóval a fajfenntartásos hülyeséget el lehet felejteni.

"Mit gondolsz, miért így alakult ki az egyedfejlődés, miért van a nőnek petéje, a férfinek spermája és miért ez a kettő találkozása szükséges ahhoz, hogy életképes embrió jöjjön létre?

Évezredes-milliós fejlődésünk az idő során, csupán egy kis hiba lenne?"

Homoszexualitás mindig is létezett. Ha annyira természetellenes lenne, nem gondolod, hogy már kiszelektálódott volna? Mióta létezik az emberiség, azóta léteznek a szexuális orientációk is. Az állatvilágban számtalan egyednél (oroszlánok, kacsák, stb) megfigyelhető a homoszexualitás. A homofóbia meg csak az embernél. Akkor melyik a természetellenes?

Vannak olyan fajok, melyek saját magukat termékenyítik meg. Akkor az is természetellenes?

Le lehet pontozni ha nem tetszik, én viszont ki nem állhatom a kétszínűséget, és az ostobaságot. Ez a legegyszerűbb. Homokba dugni a fejet, és az illető által nem is ismert természet törvényeire, meg egy több ezer éves, a különböző zsinatokon saját szájíz szerint megváltoztatgatott irodalmi műre hivatkozni.

Sajnos a buta ember mindig is buta marad!

2015. ápr. 7. 22:42
 15/25 anonim ***** válasza:
67%

Nekem melegként mindig az a tapasztalatom, hogy a homofób embereknek nem érdemes ész érvekkel és forrásokkal alátámasztott magyarázatot adni, mert csak falra hányt borsó az egész. Aki olyat mond, hogy egy szexuális orientációt divatból is lehet űzni, vagy választható, meg nem természetes, annak egyszerűen lövése sincs a témáról, csak az unalmas, elcsépelt, és számtalanszor megcáfolt melegellenes érveket fröcsögik. Ezek a válaszok senkinek sem hasznosak. Az ilyen ultravallásos emberek bizonyítják be folyton, mennyire kártékony a vallásos nevelés, mekkora utálkozó bunkót lehet valakiből nevelni. Volt alkalmam sajnos egyszer hallani, hogyan beszélgetnek a szerzetesek egymás között. B*ziznak, zsidóznak, mindenkit a pokolra küldenek, aki nem olyan, mint ők. Ez a nagy vallásos nevelés? Minél vallásosabb valaki, annál kirekesztőbb, és annál jobban mond ellent Isten "szeresd felebarátodat" szavának.

A bibliához meg annyit, hogy:

Átlag ember Istenben hisz, és nem a bibliában. A biblia egy vallásos irodalmi mű, mely a világon a legtöbb értelmezéssel rendelkezik. A bibliát férfiak írták. Pontosan ezért meg sem említi a női homoszexualitást. És már itt nem hiteles az egész mesekönyv. Aki a bibliára hivatkozva ítéli el a melegeket, az rettentően ostoba, és szűk látókörű.

Aki meg a természetességgel dobálózik, az meg olvasson utána a dolgoknak, mert nagyon nem úgy van, ahogyan azt sokan szeretik beállítani. A természetnek NINCS olyan törvénye, hogy a heteroszexualitás a természetes, a homoszexualitás a természetellenes. Ilyen nincs, nem is volt, és nem is lesz.

A társadalmi norma, meg mindig változik. olyan norma, mely időtálló, egyszerűen nincs, és nem is létezett soha. 2 generációval ezelőtt az volt a társadalmi norma, hogy az asszonynak kuss a neve, a férje nyugodtan megcsalhatta vagy megverhette, a tanár megverhette a diákot, stb. Ma megint más a norma, és ma a családon belüli erőszakért (hála Istennek), és a gyerekverésért börtönbüntetés jár. 2 generációval később megint más lesz a norma. Spártában elfogadott volt teljes mértékben a homoszexualitás, Athénban már nem. Rómában teljesen elfogadott volt, az orális szex már nem. Ma az orális szex teljesen normális, a homoszexualitást nem fogadják el annyira (helyfüggő).

És ti még képesek vagytok a társadalmi normához ragaszkodni, ami mindig változik, és soha sem időtálló? Nevetséges.

2015. ápr. 8. 13:20
 16/25 anonim ***** válasza:
Gratulálok 66%-os, te tökéletesen jellemzed a buta, tanulatlan és műveletlen réteget. Ha valaki ész érvekre hivatkozva megcáfolja az állításod, te csak káromkodsz egy sort, és meg van oldva a probléma. Édesanyád büszke lehet rád.
2015. ápr. 8. 17:05
 17/25 anonim ***** válasza:

Igen beleiillik. Lehet, hogy a segglyukadba is beleillik, de az arra való, hogy szarjunk vele. ;)

Utolsó, ki az a 66%-os? Inkább sorszámnevet mondj, ne százslékot, mert az változik.

2015. ápr. 10. 16:39
 18/25 anonim ***** válasza:
Ja, és számomra az anális szex mindenféleképpen gusztustalan, úgyhogy...
2015. ápr. 10. 16:41
 19/25 A kérdező kommentje:
De azért titokban kivered a farkadat leszbi pornóra ugye?
2015. ápr. 10. 16:47
 20/25 anonim ***** válasza:
65%

"Igen beleiillik. Lehet, hogy a segglyukadba is beleillik, de az arra való, hogy szarjunk vele. ;) "

Ennél álszentebb duma nem is létezik.

Kit érdekel most őszintén, hogy mi mire való? Az orális szex is nagyon közkedvelt, mégsem áll neki senki akadékoskodni, hogy az emberi száj nyelésre meg beszédre való. Gondolom te CSAK ÉS KIZÁRÓLAG akkor szeretkezel a pároddal, ha gyereket akartok nemzeni. Ugye? Mert a Biblia szerint bűn az, aki nem csak gyereknemzés céljából szeretkezik!

Az, hogy neked undorító az anális szex, egyéni szociális probléma. Senkit sem érdekel. Azért elítélni

a melegeket, mert így szexelnek (effektíve nem is tudnak máshogy...), az emberi műveletlenség és agyi beszűkültség netovábbja. Ne is folytasd a mondandód, mert csak a szenny ömlik a szádból, meg az álszentség. A mélyvallásosak a legálszentebb emberek, ismerek párat, akiknél a felebaráti szeretet csak addig tart, amíg valaki belefér az ő szűk lelki világukba.

2015. ápr. 10. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!