Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért az "átlagsrácokat"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az "átlagsrácokat" csípik a lányok?

Figyelt kérdés
Én közel sem vagyok átlagos (nem egó, mert komolyan mondom, én ezt már tehernek érzem), és nem bírják hosszútávon elviselni a lányok. Az ilyen átlagsrácokat csípik, akivel elég rutinosan mennek a dolgok.
2010. febr. 18. 13:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Hát,mert ők sokkal többen vannak és már vannak tapasztalaik,hogy hogy kell velük bánni. Nekem is volt 1 srác,aki nagyon udvarias volt (már túlon,túl) és nem bírtam vele sokáig,mert én nem ezt szoktam meg.
2010. febr. 18. 14:25
 12/22 anonim ***** válasza:

13:53-nak adok igazat.

Én pl sokáig azt hittem, hogy én olyan qrva jó pasi vagyok. Aztán mindig úgy gondoltam, hogy csak azért nem jönnek össze velem a 22/22-es csajok(a 10/10 olyan snassz...), mert van valakijük, vagy pont nem jövök be nekik. Végül rá kellett ébrednem egy kis magánéleti és munkahelyi válság közepette, hogy sajnos csak egy átlagos pasi vagyok. Most már nem álmodozok topmodell csajokról, mivel tudom, hogy kb idő vesztegetés addig, amíg jól meg nem szedem magam, mondjuk 20 éves koromra...:D Akkor újra előveszem a témát...

K.A. 17/F

2010. febr. 18. 14:25
 13/22 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem az átlagos pasikat! Nekem az inkább hátrány, olyanból túl sok van... Nekem is az ismerosi koromben a lányoknak inkább a tucatfiúk tetszenek, de mai napig nem értem, hogy miért..:)ˇMuszáj, hogy kulonleges legyen valaki, csak úgy tetszik!
2010. febr. 18. 14:29
 14/22 A kérdező kommentje:
Pont ez egy gond. Hogy néha érzelemdús, néha nem, túl "sokoldalú" vagyok, és nehezen kiismerhető. És emiatt nem tudják, hogyan kezeljenek. Túl sok a titkom is.
2010. febr. 18. 14:38
 15/22 anonim ***** válasza:

én utálom az átlagembereket, eddig két emberbe voltam igazán szerelmes, azok mindketten totál más világban éltek, az első megőrült a komolyzenéért, az irodalomért, napi 4-5 órát gitározott, meg ilyesmik, és teljesen eltérően öltözködött, mint a mai emberek, a második is hasonló volt, csak ővele emellett még beszélgetni is lehetett, csak sajnos ő nagyon sokat ivott, és túlságosan öntörvényű volt.

azok alapján, amit itt leírtál, te is elég érdekes személyiség lehetsz.

2010. febr. 18. 16:07
 16/22 anonim ***** válasza:

az átlagembereket sokan nemszeretik, de a kiismerhetetlen összevissza embereket se nagyon csípik.

ez meg főleg nagyonnegatív h egyszer még érzelemdús vagy, másszor meg abszolút semmi. megtudom érteni a problémád, de megoldást sajnos nemtudok rá

2010. febr. 18. 16:12
 17/22 anonim ***** válasza:

"Pont ez egy gond. Hogy néha érzelemdús, néha nem, túl "sokoldalú" vagyok, és nehezen kiismerhető. És emiatt nem tudják, hogyan kezeljenek. Túl sok a titkom is."

Mutass egyetlen egy emberre, aki nem ezt gondolja magáról! (rám nem ér mutatni! =)

2010. febr. 18. 16:12
 18/22 anonim ***** válasza:
nem csak az átlagsrácokat szeretik. én csak a "nemátlaggal" érzem magam igazán jól. ugyan én nem vállalom fel saját magamat (pont amiatt, mert félek, hogy mindenki fejvesztve menekülne), de mindig lábujjhegyre állok belül, és totál belebolondulok egy ilyen intenzív, vagy akár zavaros emberbe.
2010. febr. 18. 17:04
 19/22 anonim ***** válasza:

17:04:

Akkor te a zárt osztály közelében sok fehér herceget találnál magadnak.

K.A. 17/F

2010. febr. 18. 17:07
 20/22 anonim ***** válasza:

ez hülyeség.

valakinek te vagy átlagos..

mindenkinek az a különleges akit szeret.

egyébként lehet, hogy nem ott keresgélsz, ahol kellene??

előfordulhat.

2010. febr. 24. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!