Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért az "átlagsrácokat"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az "átlagsrácokat" csípik a lányok?

Figyelt kérdés
Én közel sem vagyok átlagos (nem egó, mert komolyan mondom, én ezt már tehernek érzem), és nem bírják hosszútávon elviselni a lányok. Az ilyen átlagsrácokat csípik, akivel elég rutinosan mennek a dolgok.
2010. febr. 18. 13:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Miben nem vagy átlagos?
2010. febr. 18. 13:50
 2/22 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem átlagos, hamen átlag alatti vagy?
2010. febr. 18. 13:53
 3/22 A kérdező kommentje:
Nem külsőre gondolok itt, belső tulajdonságokra. Hogy átlag alatti volnék? Nézőpont kérdése.
2010. febr. 18. 13:58
 4/22 anonim ***** válasza:
Legközelebb próbálj TÖBB figyelmet szentelni a partneredre! A nők nem az átlagsrácokat keresik, hanem aki figyel rájuk, akivel jól érzik magukat. Én "átlagos" srác vagyok, de "jó" nőm van! És nem egy hétre!!
2010. febr. 18. 14:03
 5/22 A kérdező kommentje:
Én igencsak figyelek a lányra, de nehéz a természetem.
2010. febr. 18. 14:08
 6/22 anonim ***** válasza:
mit értesz átlagsrácokon. milyen tulajdonságokat? Pl én az olyanokat csipem akik viccesek, kedvesek, udvariasak meg még egy pár dolog.
2010. febr. 18. 14:09
 7/22 anonim ***** válasza:

sztem azért, mert lehet h elviselhetetlen vagy, és bajlódni azért senkinek sincsen kedve veled.

nem mindig pozitívum az ha vki más, nemkell annyira büszkének lenni rá....

2010. febr. 18. 14:09
 8/22 A kérdező kommentje:
Tudom, szerintem sem pozitívum, én ezt úgy próbálom kijavítani, hogy szeretem, igazán, őszintén, és ezt kimutatom mindenféle módon, sokkal többet teszek, adok magamból, mint a srácok, általában. Tudom, elég egószagú ez az egész, de nem annak szánom.
2010. febr. 18. 14:16
 9/22 anonim ***** válasza:
szóval te ilyen túl érzelemdús vagy? akkor meg az a baj...gondolom a férfiasság hiányzik kicsit belőled...
2010. febr. 18. 14:18
 10/22 anonim ***** válasza:
igen. nem kell azért "nyalizni" a lánynak. jóból is megárt a sok. szóval kicsit legyél férfiasabb.
2010. febr. 18. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!