Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire ijeszt meg, tart vissza, ha egy lány járt régebben pszichológushoz? És ha most jár?
Figyelt kérdés
(Ez két kérdés akar lenni, csak egybe kérdeztem. Tehát két választ várok..)2015. ápr. 1. 17:34
11/15 anonim válasza:
*Ijesztene (ezt miért ly-nak írtam o_O? Rejtély. )
12/15 anonim válasza:
Ha szeretném, elfogadnám őt bárhogyan. Ha pedig elfogadom, akkor ezt is tolerálnám. Ettől még lehet értékes, értelmes ember. Mindent meg lehet oldani.
13/15 anonim válasza:
Elfogadnám ha régebben járt, ha jelenleg is jár, egy kicsit megijesztene, szeretném tudni az okát.
14/15 anonim válasza:
13-as pszichológushoz nem olyan emberek járnak, akik ijesztőek, azok inkább pszichiáterhez szoktak.
15/15 anonim válasza:
Én úgy venném hogy képes tenni a problémái megoldásáért valamit. Jelen esetben belátni hogy egyedül nem tud mindent megoldani és segítséget kér. Itt alapból 2 jó tulajdonságot is megfigyelhetsz 1.belátja a problémákat 2. próbálja őket megoldani így valszeg nem fogja azt várni hogy te old meg helyette. Minden csak nézőpont kérdése :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!