Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dósa Fanny vagy Pintér Natália?
Dósa:
Nati:
Szerintetek ki a jobb csaj?
És melyik lesz a Face (like) királynő?
Na pont az ilyen idióta, semmirekellő, flegma nők miatt van az, hogy egyre többen követik ezeket a selejteket!
Az anyját kéne jól pofánvágni, amikor hagyja, hogy a 16 éves taknyos kölyke a fenekét mutogassa a neten! Ráadásul ilyen képet alakítanak ki a médiában, meg ezt a flegma nagyképű stílust, és ezt az ideológiát veszi át sajnos egyre több lány, még a picit idősebb generáció is sajnos. És már ott tartunk lassan, hogy nem lehet megszólítani még egy csajt sem, mert még a legcsúnyább hányadék is princesskének képzeli magát! Meg flegma stílus meg giccs.
Na az ilyeneket kéne jól fejenbasz.i Mert sajnos egyre több lány átveszi, és már át is vette ezt az idióta stílust és nem tudom mi lesz a fiatal generációval, ha ez a trendi, meg ezt fogja sugallni a média. Rengeteg fiatal ilyen tizenéves lánykákat látok cigivel a kezében, jönnek az úton iphone a kezükben, és csak nyomkodják azt a szart nem nézik, hogy jön-e valaki velük szemben, majd arrébb megy úgy is.. á szóval én nem tudom mi ütött ebbe a mai generációba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!