Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Dósa Fanny vagy Pintér Natália?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dósa Fanny vagy Pintér Natália?

Figyelt kérdés

Dósa:

[link]

Nati:

[link]

Szerintetek ki a jobb csaj?

És melyik lesz a Face (like) királynő?

2015. ápr. 1. 00:42
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem Fanny sokkal jobban néz képeken.Ez persze lehet csak trükk,mert mindig furán pózol,Natko meg kevesebb ilyen képet csinál,de én azt mondom,hogy Fanny jobban néz ki. De azért Natinak sem kell elbújni,ő is szép :)

Egyébként bírom ezeket a képmutató válaszolókat,akik így meg úgy oltják mindkettőt,de nem igaz,hogy nem nézik meg maguknak.Vagy lehet,hogy azért utálják az ilyen lányokat,mert nincs esélyük náluk.Ez szerintem elég gáz.. Egyébként sokan mondták a Dósáról,hogy de gazdagok,hát én nem látom(sőt,minden eszembe jut,ha megnézem egy képét,csak az nem,hogy knrvagazdag lenne)

2015. ápr. 2. 17:20
 32/48 anonim ***** válasza:
93%

Te vagy az Fanny? :D

Komolyan, még nekem sem kellenének csak egy-két menetre. Az ilyen felszínes tyúkokban, mondd, milyen értékre lelhetünk? Persze toszni megtosznám őket, de ennyi. Ettől most ők elégedettek?

2015. ápr. 2. 17:25
 33/48 anonim ***** válasza:
61%

31#

Kérlek csak a magad nevében beszélj! Nekem az alacsony, kicsit husi csajok tetszenek, nem ezek a tiniribik.

2015. ápr. 2. 18:01
 34/48 anonim ***** válasza:
71%

32-es:Nem én vagyok az.De látszik,hogy ha az ember leírja a véleményét normálisan,akkor is egyből belekötnek. Én nem leszek képmutató,és nem fogom azt mondani,hogy buta,ronda tiniribi mindkettő,amikor NEM AZOK!

33-as:Jajjj,amikor képmutatásról beszéltem,pont erre gondoltam :D

2015. ápr. 2. 19:24
 35/48 anonim ***** válasza:
31%
Még mindig a 31-es vagyok: Szerintem kifejezetten jó,hogy vannak ilyen lányok is,mint ők ketten.Lepontozhattok,de ez a véleményem,SORRY :)
2015. ápr. 2. 19:30
 36/48 anonim ***** válasza:
Megint egyetértünk 71%-os. Vagy az egy másik 71%-os volt a múltkor?:D
2015. ápr. 2. 19:41
 37/48 anonim ***** válasza:
48%
Mi a jó abban, hogy vannak ilyen lányok? Mondjátok már el! Persze azonkívül, hogy kúrhatóak.
2015. ápr. 2. 19:50
 38/48 anonim válasza:
Pintér Nati egyértleműen!!
2015. ápr. 2. 21:16
 39/48 anonim ***** válasza:
83%

34#

Ez miért lenne képmutatás? Ne te mondd már meg, hogy nekem mi tetszhet! Rendben van, hogy neked az ilyenek jönnek be, légy boldog vele, de ne kényszerítsd rá másra.

33. voltam

2015. ápr. 2. 21:39
 40/48 anonim válasza:
93%
Olcsó lotyó mindkettő...
2015. ápr. 16. 08:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!