Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért az apróságért haragudott meg a barátom. Már bocsánatot kértem de semmi. Mit tegyek? (többi lent)?
Figyelt kérdés
Mondta nekem ma hogy kopaszodik erre mondtam neki hogy ez természetes mert tavasszal vedlenek az állatok. Kicsit pipa lett de nem tudom miért,ez nem sértő neki. Mit csináljak?2015. márc. 31. 23:32
11/16 Takacs Laszlo 15 válasza:
En nem huztam volna fel magam ezen,mert ez csak egy poen.
12/16 anonim válasza:
Ilyenkor adok hálát az Égnek, hogy a környezetem javának van érzéke a humoromhoz. Általában a másik megnevettetése a célja annak, aki benyög egy ilyet, szóval ettől még simán átérezheti a helyzetet (...és reagálhat komoly hangvétellel is utólag).
"Nem tudom neked hogy esett volna, ha te közlöd vele kétségbeesetten, hogy hullik a hajad mire ő ugyanezt mondja." - Röhögtem volna, és bármibe lefogadom, hogy minden hasonló stílusú egyén ezt válaszolná.
13/16 anonim válasza:
En ennel mar rosszabbat is mondtam a baratomnak aztan mindig olyan frappans replikat kapok tole hogy mindig meggondolom mit mondok legkozelebb. :D persze volt hogy olyankor besertodott en is bocsanatot kertem es hozza tettem bocsi legkozelebb szolok ha viccelek. Ettol altalaban eszhez ter :)
14/16 anonim válasza:
Nagyon nagy poen volt ez a szoveg! En rohogtem volna! Nehogy mar bocsanatot kerj, mert neki nincs humorerzeke.
15/16 anonim válasza:
Nincs humorérzéke, pedig szerintem is poén, kár, hogy nem ilyen a hozzáállása. Sokan karót nyeltek és belefásultak az életbe, pedig jó, ha az ember nem hagyja magát és tud önfeledt lenni, nevetni, sokat segít és oldja a stresszt is.
N
16/16 anonim válasza:
Persze, itt a nőknek ez addig vicces, amig őket nem sértik vérig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!