Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is csak jól kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is csak jól kell kinézni ahhoz, hogy barátnőm legyen, ellenkező esetben megaláztatások árán sincs nagy esély rá?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Itt egy példakérdés,a csávó jól néz és a csaj már rá is mászott,pedig az nem is csinált semmit.Nagyon számít a belső.Már ez is hülyeség,hogy a fiúnak udvarolnia kell,ha a lánynak bejön,célegyenes...amúgy meg csinálhat bármit.

2015. márc. 31. 20:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Egy csomó jóképűnek nem mondható pasinak van nője. Mondjuk ők tudnak is valamit.

Az már igaz, hogy akinek sem külső, sem belső, sem viselkedésbeli olyan tulajdonsága nincs, amivel megfogja a másikat, az nehezen boldogul.

2015. márc. 31. 20:38
 22/29 A kérdező kommentje:
MI A GE**CINEK NEM LEHET ELISMERNI,HOGY A KÜLSŐ SZÁMÍT?
2015. márc. 31. 20:39
 23/29 anonim ***** válasza:
22: küldj képet. Unom már a síránkozásotokat.
2015. márc. 31. 20:40
 24/29 anonim ***** válasza:
Végül is tőlem, hidd csak ezt, ha jólesik. Nekem mindegy, nem az én dolgom.
2015. márc. 31. 20:41
 25/29 A kérdező kommentje:
akkor válaszolj a privátra te rákos
2015. márc. 31. 20:50
 26/29 anonim ***** válasza:

Na ide figyelj.. Pókereztél már, tudod mi az a beugró ? A beugró pénz, zseton, tét.

Tegyük fel, hogy a kinézet/ külső a beugró, a belső tulajdonságok pedig a kártya "tudás".

Röviden: Egy pókerasztalnál ha nincs BEUGRÓD, senki nem kíváncsi rá, hogy hogy tudsz játszani ;)

Ha van beugród, és tudsz játszani, akkor megnyerHETED a játszmát, de ha nincs beugród, akkor be se vesznek a játékba.

Az meg egy nagy hülyeség, hogy a kinézet nem számít.

2015. márc. 31. 21:07
 27/29 anonim ***** válasza:
26: Igen, három és félmilliárd asztallal... Különbözőek mindenhol a beugrók, és időről időre változik!
2015. márc. 31. 21:14
 28/29 anonim ***** válasza:

Pontosan,ezért sem volt még soha barátnőm,mert nem születtem helyesnek sajnos,meg izomgyurinak... :/

Csak a külső számít a nőknek manapság,semmi más.Hát akkora taplókkal látok én csajokat,hogy azt el nem tudom mondani,csak helyesnek születtek,és így a csajok akaszkodnak rájuk ráadásul... ennyi.

Én meg hiába adok magamra,öltözködésemre,ápolt vagyok,értelmes,vannak céljaim,karriert is építgetem.

Olyan nagyon csúnya sem vagyok,inkább átlagos.DE még soha egy nő nem jött el velem egy randira sem,mind csak kb. azonnal visszautasított és eldobott mint egy kutyát.Megismerni egy nem akart... arról már nem is beszélve,hogy hányszor megaláztak ezek mellett,és hányszor kinevettek,pedig semmi vicces nem volt rajtam.Sokszor úgy nevettek ki,vagy szóltak be nők,hogy még csak nem is ismertek egyáltalán...

Kérdező,maximálisan egyetértek veled.

Én hiába csinálok bármit,semmi nem jó,mert nem vagyok helyes.Ha a helyes gyerek csinál bármi hülyeséget,azt is elnézik neki simán...

23/F

2015. márc. 31. 21:28
 29/29 A kérdező kommentje:
Ezt még meg is könnyeztem,annyira jól leírtad a helyzetet,nincs mit hozzáfűzni.
2015. márc. 31. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!