Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiuk oriasi resze tenyleg olyan, hogy aki kicsit is jol nez ki, annal beprobalkoznak?
Az ideg megol, amikor latom, hogy egy pasi egyszerre tobb csajnak is like-olgat, ir a kepei ala, jopofizik nekik. Aztan a sok kozul egy hatha.
Hogy lehet komolyan venni egy ilyen pasit? Egyaltalan minek kell ezt csinalni?
Nem tudom, hanyas volt, aki azt irta, hogy az a bajom, hogy en nem vagyok az ilyesminek resze. Ha nem ismered az eletemet, akkor itt latatlanba ne irkalj hulyesegeket!
Lehet, hogy regimodi vagyok, de sokkal tisztabb az a jatek, amikor beprobalkozik egy pasi valakinel, es konkretan rakerdez, hogy van-e esely arra, hogy ok ketten. Ha a lany nemet mond, nyugodtan szallhat a kovetkezo viragocskara, de igy, hogy egyszerre tobbet fuzoget, ez nagyon ciki.
Valaki hisztis....
Semmi gond, nem kell sírni, egyszer majd téged is lájkolni fognak, addig meg légy jó és ne mocskold azokat, akiket lájkolnak és azokat se, akik csinálják, máskülönben azt kell feltételeznem, hogy egy ostoba irigy luvnya vagy.
Ki a fa.zom aki folyton mindenhova beirogatja, hogy a nőknek meg csak a tökéletes kell :D hát fejezd már be ember!!
Nincs olyan, hogy tökéletes, mindenkinek más a tökéletes, de mivel olyan sincs, ezért mindenki megpróbál olyat keresni, aki ehhez konvergál. Nyilván te sem olyan csajt keresel, aki neked abszolút direkte nem jön be. úgyhogy erről ennyit, ne hisztizzél már a pic.sába is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!