Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves nők! ELvárjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves nők! ELvárjátok a leendő pasitoktól hogy legyen lakása? Nektek van?

Figyelt kérdés
2015. márc. 31. 17:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
42%
Miért ciki az, ha a fiú a szüleivel él??? Annyira ribik a mai lányok, hogy csak bugyiban tudnak flangálni egész nap??? A saját szobában mindenki azt csinál amit akar, azon kívül pedig alkalmazkodni kell. De a helyzet nem élhetetlen. Ja hogy ordibál szex közben...erre nem tudok mit mondani.
2015. márc. 31. 17:42
 12/17 anonim ***** válasza:

nem várom el, de természetesen örülök neki. én jelenleg még anyával lakom, de a vizsgáim után remélhetőleg összeköltözök a barátommal az albérletébe :) (persze nem kitartottként)

szülőkkel egy lakásban kicsit feszélyezve érzem magam, meg valahogy tényleg kevesebb a magánélet.. albérletben még ha van lakótárs is, külön szobával valahogy komfortosabb. :)

20L

2015. márc. 31. 17:43
 13/17 A kérdező kommentje:
Én is anyámékkal éltem (most is családtagommal, nővéremmel), lényegében a pénzspórolás miatt. Ez miért szánalmas? A sok kis csitri a napfényes palotába akar egyből besétálni?
2015. márc. 31. 17:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem, nem varom el!

Es oszinten szolva azt se banom, ha meg a szuleivel el. Nincs ebben semmi, ha komolyra fordul a dolog, akkor egyutt kereshetunk lakast, olyat, ami mindkettonknek tetszik.

Eleve, ha van lakasa, akkor abba nekem mar nem lehetne beleszolasom, ha netalantan osszekoltoznenk, meg ugye az CSAK az o izlese szerint lenne kialakitva.

Bar oszinten szolva az fontosabb, hogy kocsija legyen. NEm azert, hogy hurcoljon ossze-vissza, meg nem kell nagy markas, de ha mar elmegyunk valahova ne legyen mar az, hogy taxizunk.

22L

2015. márc. 31. 18:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Amugy nekem sincs. utolso voltam
2015. márc. 31. 18:35
 16/17 A kérdező kommentje:

"Bar oszinten szolva az fontosabb, hogy kocsija legyen. NEm azert, hogy hurcoljon ossze-vissza, meg nem kell nagy markas, de ha mar elmegyunk valahova ne legyen mar az, hogy taxizunk. "

busszal villamossal nem lehet közlekedni?

2015. márc. 31. 18:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérdező Neked mi bajod van, most komolyan? Egy szoba nem palota. Kevered a szezont a fazonnal! Igen is, huszonévesen már ne a szüleivel éljen az ember, törekedjen az önállóságra.
2015. ápr. 1. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!