Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a rusnya külsőm miatt sosem lesz vonzó barátnőm, normális életem, akkor hogyan kompenzáljam az élet ezen területén ért bukásomat?
Figyelt kérdés
csúnya arc,barna haj,barna szem,magas és vékony alkat,kigyúrni sem tudtam magam semennyire egy év alatt,bár ez még függőben lévő dolog,folytatni fogom.2015. márc. 30. 21:02
11/14 anonim válasza:
am orbán viktor tényleg nem rossz ötlet!
12/14 A kérdező kommentje:
ezt a sablon szöveget mikor felejtitek el??gondolkodás,viselkedés,hozzáállás,önbizalom blablablabla A KÜLSŐ SZÁMÍT
2015. márc. 30. 21:16
13/14 anonim válasza:
Kezdj el autót építeni. Aztán ki tudja, lehet, hogy még barátnőt is találsz.
14/14 anonim válasza:
Pedig nem viccbol irtam a karriert. Ha onbizalmat tudnal szerezni munka teruleten, akkor az mashova is kihatna. Tok fullos feleseged lenne. Hidd el... Na mindegy te mar eldontotted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!