Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális élet?

Figyelt kérdés
Szoval.. Egy eve a megye legjobb gimnaziumaban peldas tanulo voltam.(regi "szep" idok) Csendes voltam, nem voltak barataim, anorexias voltam. Mindig kikezdtek mig egy nap elkezdtem tajtekozni es lett egy igazgatoi ugyem amiert megjobban megutaltak. Elkellett menjek masik suliba..Sajnos egy ilyen legalja suli a gimihez kepest. Elso nap megismertem egy fiut, szerelem volt elso latasra. 3 honapig egyutt voltunk, csak vele voltam majd volt egy motorbalesete es kifordult magabol, majd szakitott. Azota sem lattam. Ossze baratkoztam egy lannyal..felig roma... Es belevitt egy nagyon rossz bandaba. Volt egy kigyurt roma pasija es annak egy ugyanolyan haverja akinek megtetszettem kicsit kavartunk.. Beleszerettem. Kozben elvesztettem a fejem. Cigi pia buli logas .. A pasival osszevesztem elkezdtem orrba szajba fiuzni.. Majdnem gyerekem lett... Es megbuktam harombol. mindennap balhek otthon.. Es megint kevertunk azzal a fiuval.. tiltanak tole...vagy a szuleim vagy o. De en mindkettot valasztanam..
2015. márc. 16. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
46%
Büdös nagy pofon és térj észhez
2015. márc. 16. 15:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Az ilyen alja romákat messze kerüld el.. Vannak jó fejek meg értelmesek (ritka, mint a fehér holló, de akad). Állj neki tanulni. Ne légy ribi..
2015. márc. 16. 15:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Beleszabadultál az életbe ok. Tombolsz, hapsizol, szexelsz,iszol,cigizel, ok. Ez is megvolt.

De most már ideje lenne észhez térni sürgősen!

A hosszú póráz nem baj, kell is, csak ne akaszd fel rá magadat. Szóval fiúval szakítunk, piázás hétvégente otthon vagy csak legjobb baráttal, a cigi öl, azt tényleg hagyd abba.

És tessék megtalálni az egyensúlyt! H-P suli és kötelességek. SZ-V lazítás, este egy pár sör, okés gyújts is rá mellé ha annyira akarod, ha meg szexet akarsz egy szexkapcsolat/maszturbálás/vagy egy jó emberrel párkapcsolat és randik. A szüzike véglet megvolt, az ordas szétcsúszott liba is, most akkor ül egyenesen a lovon lovagolj és ne valamelyik oldalára csússz át.

Ezt jelenti felnőttnek lenni. Tisztában lenni a kötelezettségekkel és ésszel szórakozni.

2015. márc. 16. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Nézd, egy kis diákkori lázadás természetes az egészséges életerős fiataloknál, de Te már túlzásba viszed és ezzel elcseszed az életed, ami utólag Te is bánni fogsz.

Nem mindegy, hogy mondjuk 23-24 évesen egy multi területi képviselője leszel (jobb egyetemi végzettséggel simán kezdőállás, céges autóval, jó fizúval) vagy egy bolti árufeltöltő.

2015. márc. 16. 15:20
 5/5 anonim válasza:

Nos erre csak egy Junkies dalszöveg jut eszembe:

"Én nem születtem nyomorba,

Az élet mégi gyomorba

Rúgott ahogyan csak bírt..."

2015. márc. 16. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!