Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek az olyan lányokról akik minden hétvégén isznak?
ultra kiábránditó!!!!!
32/F -nem vagyok anti alkoholista
Miért számít bűnnek ha fiatal emberek (fiúk vagy lányok, tökmindegy) koruknak megfelelően viselkednek?
Fiatalon igenis bulizni kell, inni, füvezni, kipróbálni azokat a dolgokat, megélni azokat a dolgokat, amiket később már nem lehet. Nyilván ne 14 évesen kezdje, de olyan 20-24 éves emberek esetében szerintem ez benne van. Ha minden hétvégén a barátaival összeül és megisznak együtt egy-két üveg bort mondjuk, pár sört, vagy akármit, az is ivásnak számít, de közben szociális életet is fejlesztenek vele. Ha arra gondolsz, hogy szórakozóhelyre megy, és ott iszik pár koktélt, bármit, akkor az sem értem, miért probléma, ő ilyen karakter.
Ha hétköznap napközben is folyton részeg lenne, azt mondanám, jogos a kérdés. De így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!