Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők legnagyobb része miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők legnagyobb része miért nem tudja szétválasztani a szexuális vonzódást és a szerelmet?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy a nők szexuálisan vonzódnak a férfi társadalom legaljához, a rosszfiúkhoz. Ugyanígy a férfiak is vonzódnak a r*bancokhoz. Sajnos ez így van, ez ellen nem lehet mit tenni.

De azt is észrevettem, hogy amíg a férfiak a r*bancot csak meg akarják d*gni, párkapcsolatban normális, kedves lányt keresnek, addig a nők párkapcsolatban is az emberileg és erkölcsileg 0 rosszfiúkat részesítik előnyben.

Mit gondoltok erről? Egyetértetek-e vagy sem? Érveljetek is!

2015. márc. 30. 16:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ismételten nincs igazad, mert nem te döntöd el hogy kibe leszel szerelmes és kibe nem, szép is lenne ha ez így működne.

A külső vonzalom pedig szükséges feltétele a szerelemnek.

2015. márc. 30. 17:17
 12/15 anonim ***** válasza:

miből gondolod h a nők nem éreznek szexuális vonzalmat szerelem nélkül ????

de igen éreznek !

ellenben nem fekszenek minden pasi alá akivel kapcsolatban ezt érzik

egyfelől egy erkölcsi gát van bennük másrészről genetikai alapja is van - lásd fentebb gyerekvállalás

2015. márc. 30. 17:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Ezt nem én gondolom így, hanem ez így van te ostoba.

Érdekes módon a nők valahogy mindig a leghelyesebb pasikba szerelmesek, sokszor egybe többen is.

2015. márc. 30. 17:35
 14/15 anonim ***** válasza:

Az én első igazán nagy szerelmemről azt gondoltam, mikor először találkoztunk személyesen, hogy: Jézusom! Szegény, ezt ha a macska meglátja, átmegy a túloldalra!

Dehogy volt akkor még tetszés, sem szexuális vonzalom! Aztán meg úgy belepistultam, hogy csak úgy futottam utána!

Úgyhogy nekem ne mondja senki, hogy csak abba szerethetünk bele, akit már az elején vonzónak találunk, mert körberöhögöm.

2015. márc. 30. 18:06
 15/15 anonim ***** válasza:

13 ...

nőkét had tudjam már h mikor érzek szerelmet és mikor csak szexuális izgalmat

és nem feltétlen a helyes pasik azok akik szexuálisan izgatóak !

simán lehet hatással rád egy olyan pasi is aki nem a helyes kategoria!

2015. márc. 30. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!