Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek azokról a lányokról akik pénzért szexelnek? Azokról akiknek muszáj és nem hobbiból csinálják. Megvetitek őket?
Én nem vetem meg. Sőt, csodálkozom, hogy bírják lelkileg. Én nem lennék képes rá. Mindenki a maga életét éli és a maga életéért felelős. Ha te most, jelen helyzetben úgy döntesz, hogy ezt bevállalod, akkor ahhoz senkinek semmi köze. De nagyon alaposan meg kell fontolni, mert lehet ugyan, hogy most jól fizetne, de ez nem éppen egy olyan ágazat, amit nyugdíjig csinálhatsz, viszont nagyon könnyű beleragadni.
Aki meg azt mondja, hogy a "könnyű utat választja, ahelyett, hogy dolgozna"- ezt el sem tudom képzelni, hogy valaki könnyű munkaként tekintsen a prostitúcóra. Lelkileg, fizikailag de még szociálisan is megterhelő munka. Ha valaki prosti, akkor nagyon nehezen tud olyan párkapcsolatot találni, még akár évekkel az után is, hogy befejezte, aki elfogadja, vagy legrosszabb esetben hazudnia kell róla és titkolóznia. A társadalom nagy része megveti, pedig legtöbbjük tényleg nem jó kedvéből csinálja. Napi 5-6 pasival lefeküdni, akik semennyire sem vonzanak nem hangzik kifejezetten élvezetes vagy könnyű munkának, nem véletlen, hogy olyan sok prostituált tudatmódosítókhoz nyúl, nagyon nehéz lehet ezt anélkül normálisan kezelni. Nem beszélve a fizikai megerőltetésről, mert bár lehet, hogy éppen nem verik (ki tudja, de tegyük fel), azért az, hogy bár hagyja, de lelkileg úgy érzi, hogy megerőszakolják, nem vált ki az emberben túl sok kellemes fizikai eredményt. Egy fizikai munkás, aki kint kapál egész nyáron, jobban jár, mint egy prostituált. Szerintem. Nem beszélve arról, hogy azoknak a prostiknak, akik csak szétteszik a lábukat és fekszenek mint egy fadarab, nem valószínű, hogy túl széleskörű lenne a vendégköre, tehát minimum eljátszod, a jobbak el is hitetik a másikkal, hogy milyen jó és élvezetes partner. Hogy közben majdnem elhányod magad tőle, és a legkisebb mértékig sem kívánod.
Kérdező: szerintem csak végszükség esetére vállald be, mert nagyon sok buktatója van, és ha belevágsz, akkor a jövőben nagyon sok lehetőségtől fosztod meg magad, vagy legalábbis, megnehezíted az életed. Én mindezek előtt még megpróbálkoznék mindenféle alkalmi munkával kiegészítésként, vagy egy olyan munkát keresni, ami mellett a sulit is lehet, de jobban fizet, mint a mostani. Vagy szülőktől kérni. Netalán diákhitel. De ezt tényleg csak a végső esetben kockáztatnám meg. Amikor már vagy ez, vagy elviszik a fejem fölül az albit, és csövezhetek a metró aluljáróban. Addig minden más megoldást keresnék és megpróbálnék.
Jaa, hogy telefon és gép nélkül élni rosszabb lenne, mint kiárulni a tested kilóra?
Én inkább lennék egy hajléktalan nővel, aki a kukákból szedi a kaját, mint olyan nővel, aki a kényelme miatt, hogy ne kelljen annyit dolgozni akár, vagy hogy az iskola mellett is megéljen... Undorító.
Persze a többség nem ennyire ragaszkodik az elveihez és bármit el fogad egy csajtól, ha meg akarja dugni.Így szerencséd van.
Milyen muszájból? :D
Nem tart senki fegyvert a fejedhez, hogy legyél prosti, te magad döntesz mellette. Megvetem amúgy.
A linkelt kép alapján az én ízlésemnek bomba nő vagy, de ez most lényegtelen. :)
Van egy ismerősöm. 21 éves, szülők nem támogatják, pesten tanul, mellette dolgozik, albit nem kapott, így albérletezik. PEst szélén talált olyat amit meg tud fizetni.
És nem k..va!
Milyen meglepő, hogy anélkül is lehet, hogy valaki k..vának álljon. Szín ötös tanuló, meló mellett. És még szórakozni is van némi ideje, igaz nem féktelen alkoholgőzös pasizós bulikat kell elképzelni. De neki lesz diplomája, állása és nem úgy kezdi az életét, hogy már egy elb.szott rib.nc, akiről kb. bármikor kiderülhet, hogy voltak pártfogói.
Én voltam az első válaszoló, de most komolyra fordítom. Nem hiszem, hogy a kérdés komoly. Egy normális erkölcsökkel bíró nő nem csinál ilyet. Vagy ha a kedves hölgy nem bír normális erkölcsökkel, akkor én tévedtem.
#12-es! Együtt élnél egy hajléktalan nővel? Ez kivitelezhetetlen…
A #8-as meg ír ni sem tud, de már szop atna. Ez szopás!
Igaz! De Te együtt LENNÉL egy hajléktalan nővel? Fene a gusztusod. :-D
Bocs, elkanyarodtunk a beszélgetés fonalától…
Megosztanád vele a fogkefédet? :-D A filmeken létezik ilyen. A való életben nem láttam még ilyet. Biztos, sokat pislogok.
Bocs, elkanyarodtunk a beszélgetés fonalától. Ott tartottunk, hogy a Hölgy pénzért szexelne. Hogy áll ez most? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!