Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerre érzem magam nőnek és férfinak is. Van erre "gyógymód"?
Nem érzem magam nőnek, mert nincs mellem. Nem vagyok vészesen túlsúlyos, de ha leadnék egy kicsit akkor valszeg eltűnne :S.
Amikor fiúsabban viselkedem akkor jól érzem magam valahogy szabadabban, nincs az a kötöttség, hogy szépnek kell lennem, meg kell felelnem.
Szeretnék kapcsolatot, de néha úgy érzem, hogy nem akarok senkinek sem a barátnője lenni, mert nem érdemeltem ki, nem vagyok hozzá elég jó. A haver szereppel is boldog lennék, az is sokat számítana.
Ha egy férfi van a közelemben akkor inkább nőnek érzem magam. Amikor meg meglátok egy szép lányt, elkezdek fantáziálni, hogy milyen lenne pl. megcsókolni vagy látni ahogy élvez.
Van erre megoldás? Mit lehet ilyenkor tenni, hogy nőnek érezhessem magam?
18
hahaha előző válaszolo:D
Ha 1 pasi van a közeledben akkor szarul érzed magad, de ha meglátsz 1 jo csajt akkor meg csokolnád?
kő kemény lezbi vagy drágám! :D
szia
"Nem érzem magam nőnek, mert nincs mellem. Nem vagyok vészesen túlsúlyos, de ha leadnék egy kicsit akkor valszeg eltűnne :S. " nem a melled méretén múlik hogy nő vagy-e vagy sem!!!vannak gyönyörű kis mellű nők is!!!www.engagements.ca/images/keira.jpg
4.bp.blogspot.com/.../s320/milla-jovovich.jpg
szerintem önmagadban kéne"rendet" tenned!
aztán végül is nem kizárt,hogy biszex vagy!
22/n
Háát én is voltam igy ( azt hiszem )
De nem csak a biszexualitás vagy a leszbiség a gond itt
Azt mondod, hogy leadhatnál pár kilót. Nos, ha napjainkban egy NŐre gondolunk, akkor általában egy sugárzó, szexi, karcsú nő jut az eszünkbe. Pedig volt ez másképp is. Régebb, ha egy NŐ- re gondoltak, akkor mindenkinek a " Vénusz "- féle nők jutottak az eszébe, egy jópár plusz kilóval, formás derékkal, egyszóval pont az ellentétje a mostani ideálnak. És az az igazság, hogy akarva- akaratlanul, a tömeg hatása alól te sem menekültél. Mivel nincs se melled, nem is olyan jó az alakod ( amint irtad ) nem vagy képes, hogy igazán nőnek érezd magad
Az meg, hogy amikor pasi van a közeledbe akkor nőnek érzed magad, ez annak köszönhető, hogy végülis nő vagy. És életed végéig nő maradsz és a belsőd + a tested mindig a nőiességre fog törekedni. DE te is kell tegyél valamit ennek érdekében. Nem akarok durva lenni, de amint megállapitottam, neked az lenne a legjobb ha lefogynál és akkor lenne önbizalmad és onnantól kezdve szexisen öltözködnél, nőiesebben néznél ki és akkor már nem lennének ilyen férfias hajlmaid. Mert a külső számit, nem is másoknak, hanem inkább neked. Persze, hogyha egész nap laza cuccokba jársz, szabad hajjal, sminktelen arccal, stb. stb. akkor már nem érzed magad annyira nőnek.
Ne vegyél rossznéven semmit és lehet, hogy ez a válasz sem tuti, hogy rád illik, mert lehet hogy tévedek és akkor bocsi
Sok sikert és még irjál commokat, ha valami nem volt tiszta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!