Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megunt. Mit tegyek? L
Egy fiúval július óta beszéltem a neten, Amerikába lakik. Nagyon megszerettem őt. De ő megunt. Már nem akar velem beszélni. Nélküle nagyon maganyosnak érzem magam. Mindig neki meséltem el a dolgaimat. Oké szánalmasan hangzik, hogy csak a neten találtam valakit.. De vele az a jó hogy full őszinte voltam. Nem szoktam az lenni, vagy nem mondok el bizonyos dolgokat, mert vannak fura dolgaim. Szóval. Most már nem akar velem beszélni és en rettenetesen letört vagyok miatta.
:(
(Kort nem írok max privátba)
Szia!
biztos akad más is
aki elérhetetlen és lelki szemetesnek használható
Beszélgess másokkal, akár névtelen, írj egy blogot, de ez már valóban önmagában furcsa. De tessék, megosztottad itt, érkezik rá egy rakat válasz, és névtelenül itt is megoszthatsz emberekkel mindent..:)) Ennél sokkal előnyösebb lenne, ha ezt a jó beszélőkéd (egy amerikaival bő fél évig tökjókat beszélgettél, fenntartottad érdeklődését annak ellenére, hogy úgyse tudtok találkozni, szóval a kommunikálás jól megy) arra használnád, hogy közelebbi srácokkal megismerkedj. Mert ha nem fejlődhet tovább egy kapcsolat, előfordul, hogy ilyen véget ér. Pláne ha megkedvelünk valakit.
Jah, és ne online legyél szerelmes. Komolyan, semmi értelme, túl nagy divat lett, de ezek az érzések csak és kizárólag arra jók, hogy tuti fájdalom érjen, kapj egy pár hetes érzelmi hullámvasutat, az a lányoknak manapság érzelmi kielégülés, és legalább nem kell lefeküdni vele, nincs semmi probléma ami visszaütne, csak laza netes szerelem, amivel feltöltődnek pár hónapra. Ez marhaság, ennél szebb és színesebb az élet!:)
Ezeknek a netes "kapcsolatoknak" semmi értelme.
Aki nem a hús-vér kapcsolatra törekszik, valami gebasz van.
Nekem bármikor elmondhatsz bármit
Jó tudom ez nem olyan mint a foci hogy lemegy az egyik és jön fel a csere
De nagyon megértő vagyok
Ha gondolod írj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!