Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megunt, vagy már csak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megunt, vagy már csak nem akar dugni?

Figyelt kérdés
2014. nov. 3. 18:47
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Megpróbálom röviden, tömören leírni! 20 éves lány vagyok, a srác 34 éves! Két és fél éve tartó szexkapcsolat van közöttünk! ( nem csak kifejezetten szex volt, részéről is volt érzelem, nyilván rájövök hogy valaki csak megdug, vagy tényleg érez valamit) szóval érzett, ezt be is vallotta, én az elejétől fogva halálosan szerelmes vagyok bele, ezt is tudja!Sokszor együtt aludtunk, együtt vacsiztunk stb....szóval nem csak 1-2órát szexeltünk a gond , hogy neki 8 éve tartó komoly kapcsolata van ( menyasszonya)! Kb két hétben taliztunk egyszer, ez 2 évig így ment de az utóbbi fél évben, alig találkozunk, már mindig én keresem, eddig általában ő keresett, olyan is van hogy kinyomja a telefont, vagy nem ír vissza, de amikor elkönyvelném hogy ok már nem kellek neki, akkor ír...! A kérdésem az lenne szerintetek megunt, vagy van neki mással szexkapcsolat, vagy csak " kiöregedett" a gyakori szexből! Segítsetek légyszi mert megbolondulok! Csak értelmes válaszokra vagyok kíváncsi, köszönöm

ui: nem tartom magam beképzeltnek, de nekem ez nagyon fura hogy egy 34éves pali megun egy 20 éves lányt ( úgy hogy nem tartom magam csúnyának, és a szexet is imádta, tudom éreztem, láttam, mondta..)

2014. nov. 3. 18:47
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Rájött hogy fontosabb a menyasszonya mint egy kur.va akit megdughat ha elviszi vacsizni?!
2014. nov. 3. 18:50
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha még van menyasszonnya akkor szerintem egyértelmű a dolog
2014. nov. 3. 18:51
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem ő öregedett ki, hanem te. Talált egy friss 18 évest, a második X már rémisztő számára.
2014. nov. 3. 18:53
 5/15 A kérdező kommentje:
igen nyilván fontosabb, amikor 8éve együtt vannak velem csalja 2 és fél éve, és előtte meg csalta mással ( ő mondta nem én találom ki) biztos most szeretett belé :D , lehet félreérthetően írtam le, de én nem kértem hogy hagyja el a nőt.... és megelégedtem a szexel, ezért nem értem :) Ja és kedves kommentáló nem tartom magam kurv*nak...de tudod mit " Kurv*ból lesz a legjobb feleség"!
2014. nov. 3. 18:55
 6/15 anonim ***** válasza:

Sokminden lehet:

- megunt téged

- talált mást aki újabb, változatosabb, frissebb

- feltámadt a lelkiismerete és a menyasszonya mellett döntött

És hidd el, hogy találhat száz másik 20 éves (fiatalabb vagy idősebb) csajt akármilyen jó is volt veled a szex, ebben a tévhitben ne áltasd magad :)

2014. nov. 3. 18:55
 7/15 anonim ***** válasza:

Érzelmei valószínűleg ideiglenesek voltak.

Bármikor találhat ugyanúgy egy másik 20 éves lányt. Helyetted vagy melletted.

2014. nov. 3. 18:57
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én erre csak azt tudom mondani hogy mind a ketten ássátok el magatokat de jó mélyre, utolsó aljadék féreg az aki ezt teszi a menyasszonyával. -.-
2014. nov. 3. 18:59
 9/15 anonim ***** válasza:
Az elődödet miért cserélte le rád?
 10/15 Orsy070 ***** válasza:
BEle gondolva az aztan szeretheti azt a menyasszont is 2 even keresztul folyamatosan csalja vagany .HA elhagyna a csajat es teged valasztana tegedis megcsalna epp ugy szoval szerintem te sem szeretnel ilyen pasit valasz egy olyat aki ertekel szeret es megbecsul:D
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!