Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megunt, vagy már csak nem akar dugni?
Figyelt kérdés
2014. nov. 3. 18:47
11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszokat :) bár van olyan aki félreértette.... igen ha engem választana nyilván engem is megcsalna, de ezt írtam feljebb hogy én nem kértem hogy járjunk, hagyja el vagy akármi, csupán szex ( néha vacsi, mozi stb...) de nem komoly kapcsolat, ezért nem értem! szóval a kérdésem továbbra is az, hogy akkor megunt? ha az kimaradt, hogy írtam neki akkor írjon egy utolsó smst, hogy van újabb, nem talizunk többet, de ezt mégsem írta le, akkor mégis talonban vagyok tartva??!
2014. nov. 3. 19:01
12/15 anonim válasza:
biztos vett helyetted egy egg masturbatort, kb te is annyit érsz
14/15 anonim válasza:
Nekem egy kicsit olyan, mint amikor a gyerek megunja az új játékot...
Lehet valaki bármilyen csinos, lehet jó a szex.. de egy idő után megszokottá válik ez is.
Amúgy persze benne lehet a pakliban egy másik nő is.
De azt is el bírom képzelni, h babát vár a menyasszonya.
Vagy valaki látta, h félrelép és befenyegette.
Egyszer kérdezd meg, h mi van. Ha nem válaszol, lépj le.
Amúgy hasonló a helyzetem. Nálunk négy év után jött az ellaposodás. Elmaradozik a szex, a pasi lelkesedése sem a régi..Sajnos eljutottunk oda, h már nem ölel meg minden elbúcsúzáskor.
Én is szeretem nagyon. Bár ritkult a szex, de minden nap felhív, vagy hívom. És ha tehetjük találkozunk.
Nyilván érzem, h ebből jó dolog nem sülhet ki.
15/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Babát biztos hogy nem vár a menyasszonya, egy helyre járunk edzeni, így ebben biztos vagyok! Nálunk ez a búcsúzós megölelősdi még van, ölelget, meg minden, HA TALÁLKOZUNK, csak sajnos már elég ritkán!Kérdeztem mi van, nem válaszol, amikor elkönyvelem hogy ok akkor ír!
2014. nov. 4. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!