Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Ezek a férfi testek közül melyik az, amelyik jobban bejön és melyikkel feküdnél le leginkább? Kort is írjatok.
Ha semelyikkel, akkor küldhettek ti is képet. De kórt is írjatok, köszi :)
ARCOT ne vonjátok bele a döntésbe ha nem tetszik.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
Amelyikkel jobban összejönnétek, illetve le feküdnétek ha arra kerül a sor.
Válaszokat köszi :) képet ti is rakhattok fel.
3-as és 5-ös
Szerintem nagyon szexi mindkettő.Páromnak olyan kb mint az 5-ös szóval talán inkább azt választanám ha kizárólag csak egyet lehetne:)20/L
szerintem mind jó test nagyon, van amelyik picit túlzás talán ( a 2es), de valószínűleg élőben ps nélkül nem ennyire szálkás :)
szóval jöhet mind, ha a testet nézzük :D
Mindegyik szép férfi test. Az első és az utolsó kicsit jobb.
Viszont ez az, amire azt mondanám, hogy rohadtul szexi. Komolyan.:
25N
Pofival,testtel meg mindennel együtt szerintem valahogy így néz ki a tökéletes pasi:D
[link] /Nick Bateman/
1, 5
A többi már tényleg túlzás. Semmi számomra szexi "husi" sincs rajtuk...
17L
kerdezo mit akarsz ezzel elerni? csak azt ne mond hogy tervezgeted a gyurast, es most dontod el milyen tested lesz..
ezek a pasik mind, egy stilusos ruhaban majdnem tokeletesen neznenek ki, a nok donto tobbsegenek bejonnenek, es nem a kockak szama hatarozza meg hogy mennyire..
pont mintha belinkelnenek 5fele noi mellet, mindenki ramondana hogy ez szuper meg az mar undorito, de egy jo csajon a tul nagy/tul kicsi mell is lehet sexi. van egy altalanosan elfogadott merethatar, de ez vajnyi keveset szamit az osszkepben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!