Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar fiúk miért csak szexet akarnak, a külföldiek meg akár kapcsolatot is?
Eddig fiúk, akikkel összefutottam, a magyarok közül szinte csak szexre mentek, aki pedig akart volna tőlem kapcsolatot, azt vagy külsőre, vagy valami másban nem találtam szimpinek. Angol miatt szoktam beszélgetni néhány külföldi egyetemistával. Ahogy észrevettem, velük több dologról el lehet beszélni, mert a magyarok vagy a szexet nyomják, vagy csak rólam áradoznak, nekem meg abból elegem van. Normális dolgokról is el lehet velük beszélgetni a piáláson kívül. Találkoztam is néhány külföldivel élőben, és nagyon aranyosak voltak, megbeszéltük, hogy nem akarok semmit és nem is nyomultak, nem tepertek le azonnal az első talin.
Nem izgat a fiú származása, de akiknek beszéltem erről furán néznek, talán azt hiszik, hogy a külföldiek pénzére megyek, meg azt hangoztatják, hogy miért nem ismerkedek magyarokkal. Kérdem én, hol vannak azok a fiúk akkor, akiknek nem szexre kellek?! Nem kell nekem a másik pénze, sosem fogadok el semmit idegenektől, meg előteremtem majd én saját magam a pénzt, nincs szükségem senkire. Egyébként nem vagyok egy könnyűvérű cicababa, aki szexnél többre nem is lenne jó, mert műszaki karra járok, és úgy hiszem, agyam az van..
ez a felosztás tipikusan csak a fejedben létezik. Egy külföldi pasival ha együtt vagy pár hetet, aztán hazamegy, akkor könnyen búcsú, de így alakult, egy hazai srác ha pár hét után lelép, akkor mekkora szemét.
Egyébként ez tipikusan a kettős mérce esete, ha valaki rá van állva valamilyen típusú férfire/nőre, akkor nála mindent megmagyaráz, hogy az miért alakult úgy miért pozitív, akire meg nem, ott ezek esetleg hibák (lásd, ha egy pasi tetszik akkor titokzatos, rejtélyes, ha nem akkor szótlan kuka).
Kérdező,Te magad válaszoltad meg a saját kérdésed igazából. :)
De segítek rájönni.
Ez volt a kérdésed mondjuk:"Kérdem én, hol vannak azok a fiúk akkor, akiknek nem szexre kellek?! "
És nézd itt a válasz:"aki pedig akart volna tőlem kapcsolatot, azt vagy külsőre, vagy valami másban nem találtam szimpinek."
Parancsolj,itt a válasz,amit saját magadnak adtál meg.
Ott van egy csomó olyan srác,aki komolyat szeretne,csak mivel nem a legjóképűbbek közé tartozik,te elutasítod. Akkor miért csodálkozol? :)
"Kérdem én, hol vannak azok a fiúk akkor, akiknek nem szexre kellek?!"
Ott vannak,akiket elhajtottál,mert nem elég jó pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!