Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelem mit tegyek, nem tudom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem mit tegyek, nem tudom?

Figyelt kérdés

Szoval voltunk egy buliba és volt ott egy lány,még sohasem láttam,de én szerelmes lettem bele.ő 17 éves én meg 14 és nem is ugyanott lakunk.MIT tegyek szerintetek?

Az esetleg jelent valamit hogy egy párszor egymás szemébe néztünk és rámmosojgott?

2010. febr. 17. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
azt jelenti h egy aranyos kisfiú vagy :D és ezért mosojgott rád:]
2010. febr. 17. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:
ugyanmár ez csak szimpla mosoly és jó pofi nem mindig akarunk valamit a másiktól ha rámosolygunk..
2010. febr. 17. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ne sok jóra számíts, elég fiatal vagy hozzá, és ezt ő is így gondolja. Még kissrácnak tekint, bocs.
2010. febr. 17. 20:35
 4/6 A kérdező kommentje:
igaz 14 éves vagyok de nem kicsi,187cm magas meg mackósabb
2010. febr. 17. 20:42
 5/6 A kérdező kommentje:
azt nem irtam oda hogy lehet többet nem is találkozom vele
2010. febr. 17. 21:28
 6/6 anonim ***** válasza:
ekkora balf***t...ennyi erővel az újságosnéninek is bejön az ember csak mert mosolygott..pfff "lettem bele"..hát én javaslok egy írás gyorstalpalót.
2010. febr. 17. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!