Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mire értik ezt szex közben?
Figyelt kérdés
Rövid ideje vagyok a barátommal. A múltkor nagyon édes volt. Miután elment megjegyezte nagyon kedvesen, hogy " nagyon finom vagy".
Ezt arra érthette, hogy jónak tart az ágyban?
Nem kérdeztem rá, mert nyilván mindenki olyat válaszolna, amit a másik hallani akar. Ez viszont kicsúszott a száján.
Azért kérdezlek benneteket, mert még fiatal vagyok.
Köszi!
2015. márc. 29. 10:04
11/14 anonim válasza:
Én ezt a szófordulatot mindig konkrétan a p!nájára értem a lánynak. Ha pont ideálisan körbeöleli izgatja és kifeji a farkam a hüvelye (pont megfelelően nedves, ideálisan szoros - egyik se nem túl, se nem kevéssé), szóval nagyon passzolok bele, és minden ki-be mozdulat kéjes, akkor szoktam ilyet mondani.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi, ez bíztató! Egy a vége: jó velem neki és csak ez számít! :)
Gomba? Hjajjj! XD
2015. márc. 29. 11:13
14/14 anonim válasza:
Leharapta a kislabujjad, csak te nem vetted eszre??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!