Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mire értik ezt szex közben?
Figyelt kérdés
Rövid ideje vagyok a barátommal. A múltkor nagyon édes volt. Miután elment megjegyezte nagyon kedvesen, hogy " nagyon finom vagy".
Ezt arra érthette, hogy jónak tart az ágyban?
Nem kérdeztem rá, mert nyilván mindenki olyat válaszolna, amit a másik hallani akar. Ez viszont kicsúszott a száján.
Azért kérdezlek benneteket, mert még fiatal vagyok.
Köszi!
2015. márc. 29. 10:04
2/14 anonim válasza:
Jó veled a szex, vagy lehet, hogy más nőre gondolt.
3/14 anonim válasza:
Szerintem a csókodra, vagy valami ízedre érthette :)
16/l
4/14 A kérdező kommentje:
:) :)
2015. márc. 29. 10:08
6/14 anonim válasza:
szvsz ezt nem konkrét ízre értik az emberek (én pl tuti nem), sokkal inkább, mint ahogy egy kellemes masszázsra vagy egy fürdőre is azt mondja az ember, hogy finom.
7/14 anonim válasza:
Ez mindent elmond!
Ügyes vagy, szeret téged!
Nagyon jó neki veled!
53/f
8/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2015. márc. 29. 10:13
10/14 A kérdező kommentje:
20- 31(ő)
2015. márc. 29. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!