Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Így szombat este annyi kihívóa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így szombat este annyi kihívóan öltözködő szexi csajt látok a városban, az a fantáziám hogy egy lánycsapat "szolgája" vagyok. Szerintetek megszólíthatom ilyenkor őket?

Figyelt kérdés

Hátha kapnak az alkalmon:)

Lányok, mit szólnátok ha egy srác odamenne hozzátok, miközben együtt buliztok, oldott hangulatban vagytok és bevallaná hogy arról fantáziál hogy a szolgátok és teljesíti az utasításaitokat:) Vagy mondjuk lesz a sofőrötök, cserébe nem vár semmit, csak azt élvezi hogy kihívó szexi lányok kedvében jár.

Elküldenétek a fenébe? :) Vagy valahogy próbára tennétek? :)

2015. márc. 29. 01:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Másrészt: ha én bulizok a barátnőimmel, nem azért vagyok ott, hogy idegen pasik vágyait váltsuk valóra... Nem a te fantáziádat akarjuk megvalósítani hanem jólérezni magunkat.
2015. okt. 18. 07:54
 22/24 A kérdező kommentje:

Utolsó: egyetértek teljesen. Sub férfiként, bár tényleg ez a fantáziám, sokkal inkább a nők fantáziáját szeretném megvalósítani. Az adott szituációban pl úgy is meg lehetne ezt oldani, hogy nem zavarnálak titeket, csak telefonhívásra, ha kellek, akkor azonnal odamennék sofőrnek. Átvinnélek titeket a következő bulihelyre, majd az autóban megvárnálak titeket és hazavinnélek az este végén. Nem az a lényeg hogy ti szórakoztassatok engem és végig a társaságotokban lehessek, nekem a szolgálaton van a hangsúly.

Teljesen egyetértek a hozzászólásoddal, biztosan nem akartok egy összeszokott csapatként egy új pasit egész este a társaságotokban tudni.

2015. okt. 18. 11:28
 23/24 anonim ***** válasza:
Beteg állat! Zaklasd a tudod kidet!
2016. febr. 4. 07:26
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem jönnél be nekik elhajtanának és meglenne a napi témájuk, ha bejönnél nekik akkor előbb utóbb megtépnék egymást hogy ki vegyen haza! XD
2016. aug. 7. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!