Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Így szombat este annyi kihívóa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így szombat este annyi kihívóan öltözködő szexi csajt látok a városban, az a fantáziám hogy egy lánycsapat "szolgája" vagyok. Szerintetek megszólíthatom ilyenkor őket?

Figyelt kérdés

Hátha kapnak az alkalmon:)

Lányok, mit szólnátok ha egy srác odamenne hozzátok, miközben együtt buliztok, oldott hangulatban vagytok és bevallaná hogy arról fantáziál hogy a szolgátok és teljesíti az utasításaitokat:) Vagy mondjuk lesz a sofőrötök, cserébe nem vár semmit, csak azt élvezi hogy kihívó szexi lányok kedvében jár.

Elküldenétek a fenébe? :) Vagy valahogy próbára tennétek? :)

2015. márc. 29. 01:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
ne csinálj ilyet utána hetekig rajtad fogak nevetni h milyen gáz vagy. vagy ahogy előttem írták egy undorító perverz állatnak tartanak majd. 16/L
2015. ápr. 19. 00:21
 12/24 anonim ***** válasza:
58%
Ne hallgass a 16 éves lányra! Ha nem öltöznének kvának, akkor talán nem találnák meg őket perverzek. Ezt csak maguknak köszönhetik!!!
2015. ápr. 19. 15:30
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
ha odamész egy csapat lányhoz és meghívod őket piára, akkor anélkül is egész este velük lehetsz hogy ezt kijelentenéd. annyira nem lesznek bunkók hogy elküldjenek, de fognak veled nagyon foglalkozni, csak arra leszel jó hogy foglald az asztalt, hozz piát... ha neked ez elég
2015. júl. 7. 22:44
 14/24 anonim ***** válasza:
89%
Napi szinten jönnek az ilyen így szexi csaj, úgy szexi csaj kérdések, de ezt senki szóvá nem teszi. Ha egy nő ír ki jópasis kérdést, már jön a sok álszent parasztja, hogy a nők milyen felszínesek, bezzeg a pasik...
2015. szept. 13. 08:30
 15/24 anonim ***** válasza:
51%

14

Különbség van szexi csaj és jó pasi között. A férfiak ízlése ugyanis nagyon széles skálán mozog, a szexi meg inkább a kisugárzásra utal, semmint a külsőre, míg a jó pasi a lányoknál annyit tesz, hogy adonisz félisten.

2015. szept. 13. 09:03
 16/24 anonim ***** válasza:
72%

Nem, a szexi csaj miniszoknyás cicababákat jelent (mert ugye egy csaj garbóban le van szarva), a jópsasi alatt meg ti ezt képzelitek [link]

holott ennyit jelent [link]

2015. szept. 13. 09:37
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Megmondanám hogy 2 perce van eltakarodni különben lefújom. De még jobban is járna, mert ha párom találná meg visszasírná a paprikaspray-t.

Sofőrködni na persze..., mégis hogy? Egy vadidegen (aki oldott állapotban lévő lányokat keres, ááá nem gyanús) kocsijába üljek be aki,csak perverz jobb esetben rosszabba meg a jó fene tudja kicsoda-micsoda, mit tervez, vagy adjam oda a a sajátomat egy idegennek?

Nem gondoltad te ezt át. Logikusan gondolkodó ember úgy elzavar a francba, hogy elmenjen a kedved ettől az életbe. Mellesleg nincs senkire ráírva hány éves, ha kiskorúak a csajok megnézném a képed ha rendőrt hívnak rád mert megijeszted őket a perverzióiddal.

Hinni meg naná hogy hinnék neked mert nyilván igazat mond mindenki a céljait vágyait illetően, igaz? Ha kirabolni akarnád őket vagy megerőszakolni akkor milyen dumát adnál le?

2015. szept. 27. 15:01
 18/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó hozzászólást, bár kijózanítóan kemény volt, de valószínüleg sokan így gondolkodnak és végülis akár igazuk is lehet. Attól még hogy nekem nincs hátsó szándékom, egy csinos fiatal nő joggal tarthat attól, hogy a férfi hazudik neki és többet is akar.

Valóban nem gondoltam át ezt teljesen, talán abban reménykedtem ha egyszerre mondom el ezt 3-4 lánynak, akik egy csapatban vannak -én meg ugye egyedül- akkor talán nem érzik magukat veszélyeztetve tőlem, hiszen ők négyszeres "túlerőben" vannak:)

Meg ugye arról is lehet hallani, hogy vannak olyan lányok akik egy szórakozóhelyen frissen megismert idegen pasi lakására is felmennek, ami azért veszélyesebb mint 4-en beülni egy pasi mellé egy kocsiba a belvárosban (nem egy falu szélén található diszkóról van szó).

Valóban, nem szokványos ilyesmit hallani egy pasitól, és először a védekezés a természetes reakció. Finoman kipróbáltam már, odaadtam a névjegykártyámat, hogy hívjanak ha legközelebb sofőrre van szükségük. Persze nem tették:)

Egyetlenegy alkalommal a Népligetnél beszállt 4 lány hogy vigyem őket haza, majd együtt kiszálltak, annak sem lett semmilyen folytatása.

Azt hiszem jobb ha valamilyen mainstream dologra vágyom inkább, ez túl nehezen kivitelezhető:)

Mégegyszer köszi a választ, így jobban felfogom miért nem járható út ez. És lehet én sem szállnék be egy sofőrködést kínáló szubmisszív csaj autójába, azt gondolnám ilyen nem létezik, ki akar rabolni, elkábítani, szervkereskedő vagy hasonló.

2015. szept. 27. 17:07
 19/24 _Harry Potter_ ***** válasza:
100%

Ilyen hülye szöveggel elküldenének.

De ha normálisan mész oda, és szórakoztató vagy, akkor befogadhatnak a társaságba. Aztán már csak rajtad múlik, meddig maradsz ott. (Amíg jól csinálod a dolgokat...)

2015. okt. 18. 01:56
 20/24 anonim ***** válasza:
96%
Vannak ilyen fétis oldalak, azokon keresnek néha doninák rabszolgákat.
2015. okt. 18. 02:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!