Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ronda lány is találhat olyan férfit aki fizeti neki a plasztikai műtéteit?
Nem. Egy ronda lánnyal nem állnak össze h majd szép lesz és majd kifizetik.
Mayimum melleket szoktak csináltatni nagyobbakat a barátnőiknek a b**aromarcok.
Küldesz képet privátban!
Lehet, hogy csak te gondolod magad rondának.
Te azt hiszed, hogy széppè fognak varázsolni?:D
Tévedsz.
Én tökre megértelek, kérdező, hasonló cipőben járok. 19 éves vagyok, idén 20 leszek, és még csak rám se néznek a pasik, nem hogy a kiemelkedően jófélék.. dehát tudom, hol a helyem, jóképű pasinak nem fogok kelleni soha az életben, nem hogy még gazdagnak, aki bármilyen csudálatos kinézetű cicamacát megkaphat :'D
Az az elkeserítő, hogy mire elég pénzem lesz a plasztikai műtétekre, rég elmúlok 30 is, akkor meg már tökmindegy, hogy nézek ki, mivel a legszebb éveimet leéltem, oda a fiatalságom, huss, egy szempillantás alatt elszaladt. Ez van, rondák vagyunk, azok is maradunk. Hiszek a reinkarnációban (vagy valami hasonló elő-utóéletben), és szent meggyőződésem, hogy előző életemben nagyon rossz ember lehettem, hogy most ezt érdemlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!