Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha nem jönnék össze melóssal komoly kapcsolat céljából?
Nyilván vannak kivételek, de ha alapjáraton tekintjük, teljesen más világban él egy munkás, és egy tanuló lány.
18L
Nem bunkó paraszt minden fizikai munkás, egyáltalán nem. És ha van közös témánk, akkor gond nélkül. Viszont nem sok ilyen melóssal van közös témám. Nem vagyok sznob, egy művészetis szakra járó egyetemistával se lenne sok közös témám :D Igazából eddig 2 barátom volt, mindkettővel ugyanazt tanultuk, és mindig gondolkoztam hogy mi a túrót kezdenék egy olyan pasival, aki nem azt tanulja, nem olyan téren dolgozik mint én. :D De lehet én vagyok fura.
Viszont van pár fizikai melós haverom, és jó fejek, imádom őket, nem tartom őket parasztnak. :)
21/L
Ahogy korábban írtam, nekem nem baj. Az már más kérdés, hogy az alapján ítélsz, kinek mi a munkája. Én például ismerek egy bolti eladó nőcskét, aki SOKKAL intelligensebb és műveltebb, mint egyetemi társaim nagyja.
Példaként sógorom szobrász. Kétkezi munkát végez, faragja a márványt. Máskor a tvben díszletet rendez. E mellé kosárlabda-csapatban játszott válogatottként. Mindent meg tud javítani. Mindenről tájékozott. Pedig mondhatni ő is "melós".
Van egy unokatestestvérem is, aki hozzáment egy csávóhoz. Az alak a mekiben dolgozik jelenleg, nincs különösebb végzettsége. Ennek ellenére okos, értelmes, megfontolt.
Amit mondani akarok az az, hogy persze, ha általánosítunk, akkor a "melós" emberek nem olyan műveltek, mint azok, akik "feljebb" vannak. De SOK a kivétel erről is, arról is.
Én hiába tanulok itt az egyetemen, vagyok eredményes a szakmámban, már most látom, hogy a szakunkon levő 14 emberből 10 semmire sem fogja vinni az életben, mert egyszerűen életképtelenek.
Na, ennyi. Korai még 18 éves létedre azt mondani, hogy "soha". Meglátod, beüt valami, aztán változhat a véleményed.
Üdv
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!