Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,akivel nagyon jóban vagyunk.Mindent tudunk egymásról.Éjjel -nappal rá gondolok,mindenről ő jut az eszembe.Mindig nagyon hiányzik,ha találkozunk és meglátom,akkor nagyon gyorsan ver a szívem,ha meglátom őt egy képen,akkor egy különleges érzés tölt el.Minden reggel ő az első gondolatom,és minden éjjel az utolsó is.Gyakran vele is álmodok .Minden egyes szabad percünket, ami csak van,azt együtt töltjük.Szerintetek szerelmes vagyok belé?

2015. márc. 28. 07:59
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja,és ha ő szomorú,akkor én is,bár ha együtt vagyunk,akkor mindkettőnknek nagyon jó kedve van.Mindig próbálok a kedvében járni.Tegnap nálam aludt,mert lekéste a buszt.Nagyon jól elvoltunk,csikiztük egymást,és észre sem vettem,de már rajtam feküdt.Majd mindketten egymásra néztünk,mélyen nézett a szemembe,olyan furcsa érzés kavargott bennem,mintha megállt volna az idő,és megcsókolt.
2015. márc. 28. 08:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hany evesek vagytok?

Sztem igen... Ez szerelem vagy valami hasonlo;) cuki kis tortentek amugy:D

2015. márc. 28. 08:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen. Nem egyértelmű? =)
2015. márc. 28. 08:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Én 17 vagyok,a fiú 18.
2015. márc. 28. 08:20
 5/6 anonim ***** válasza:

ha ez szerelem akkor belém is szerelmes 1-2 lány :D

annyi különbség van hogy én nem aludtam még ott nála.

2015. márc. 28. 08:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy te szerelmes vagy, de a fiú nem az? Kár. És ezt nem lehet kierőltetni.
2015. márc. 29. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!