Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők? Ti szakítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők? Ti szakítás után szándékosan összefutnátok az exetekkel, de csak annyira, hogy lásson, kit/mit vesztett?

Figyelt kérdés

Volt barátom felkeresett ,de csak interneten.

Barátkozni akart,én megmondtam neki,hogy az nem megy, vagy legyünk együtt,vagy többé ne keressen.

Leírtam neki,hogy még mindig szeretem,és ez így nehéz nekem.

Ő erre annyit írt,hogy megért,és ne haragudjak,hogy felkeresett,nem fordul elő többet ,majd elköszönt egy mosolygós smileyval .

Mielőtt vége lett , folyamatosan abból volt a vita ...hogy ő szerelmet vall nekem ,én pedig nehezen mondom ki ..

Amikor meg kimondtam,nem hitte el,és azt mondta,csak sajnálatból mondtam.

Úgy érzem ,nem fer tőle,hogy felkeres már most második alkalommal ,így ,hogy nem akar semmit..nekem ez fáj.

Arra gondoltam ,hogy mivel tudom,hogy hol lesz egy bizonyos időpontban , elmennék mellette ,talán hatni tudnék rá,mert kegyetlen érzés,hogy a szavai után(örökké szeretlek stb) így nem érdekelte a téma ,és ennyivel lezárta.

19L

2015. márc. 27. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Én bevallom neked nem lennék ennyire, hogy is mondjam pitiáner. Ne célozgass. Vagy normálisan csináljátok vagy sehogy se. De felesleges húzni a másik agyát.
2015. márc. 27. 18:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Ebben az égvilágon semmi logika nincs, nem akar veled lenni tehát pont nem érezné úgy, hogy bármit is vesztett volna szerintem.
2015. márc. 27. 18:35
 3/5 A kérdező kommentje:
ő húzza az én agyam. tavaly óta ez megy, felkeres időnként...
2015. márc. 27. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:

biztos, hogy nem

volt már aki keresett, de megmondtam nekik, hogy már felesleges

2015. márc. 27. 18:44
 5/5 anonim ***** válasza:
azért keres fel folyton, mert reméli, hogy megjött az eszed egy normális kapcsolathoz. Sajnos nem.
2015. márc. 27. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!