Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el?
Előre szólok hogy nem kitaláció!
Megismertem egy fiút.Egy idő után találkoztunk is a lakásán 3 napig ott voltam de már az elsõ alkalommal pattogtatott hogy hozd már be a cigimet,poharat stb.Meg csúnyán beszélt velem. Szex közben azt mondta hogy fogjam be mert mondtam hogy nehogy terhes legyek.Akkor facebookon nem ír csak 2-3 naponta.Most találkoztam vele szombaton megint pattogtatott meg berakott egy videót amin egy nõ orálozta õt még régebben és mondta hogy én is csináljam majd úgy.Erre nyakon vágtam... Meg az anált is akarta de nem engedtem erre szakított is de közben kibékültünk azt mondta hogy én nem szeretem ha ezt nem hagyom neki...
Meg én szõke vagyok és mondta hogy neki a szõkék soha nem tetsuzettek.Meg hogy én egy kabátot miért veszek fel kétszer...Meg diktálná hogy fessem magam,meg hogy a hajam fogjam össze.
Vasárnap mondta hogy írjak neki hogy éppségben haza értem.Írtam de azóta sem válaszol.Valószínűleg már mikor nála voltam eldönhhette hogy dob,mert az anált nem hagytam...
Tegnap előtt este vettem észre hogy le is tiltott facebookon. :((((
Mindig ő jár a fejemben.Hogyan felejtsem el?
:(((
Ha ez nem kamu akkor súlyos gondok vannak a fejedben.
Nagyanyám mindig azt mondta "kell a jó? nem! kell a rossz? kell hát! hát akkor szenvedj b**azdmeg!"
És milyen igaza volt a nagyanyádnak :)
Túl sok az ilyen sajna,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!