Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés

Előre szólok hogy nem kitaláció!

Megismertem egy fiút.Egy idő után találkoztunk is a lakásán 3 napig ott voltam de már az elsõ alkalommal pattogtatott hogy hozd már be a cigimet,poharat stb.Meg csúnyán beszélt velem. Szex közben azt mondta hogy fogjam be mert mondtam hogy nehogy terhes legyek.Akkor facebookon nem ír csak 2-3 naponta.Most találkoztam vele szombaton megint pattogtatott meg berakott egy videót amin egy nõ orálozta õt még régebben és mondta hogy én is csináljam majd úgy.Erre nyakon vágtam... Meg az anált is akarta de nem engedtem erre szakított is de közben kibékültünk azt mondta hogy én nem szeretem ha ezt nem hagyom neki...

Meg én szõke vagyok és mondta hogy neki a szõkék soha nem tetsuzettek.Meg hogy én egy kabátot miért veszek fel kétszer...Meg diktálná hogy fessem magam,meg hogy a hajam fogjam össze.

Vasárnap mondta hogy írjak neki hogy éppségben haza értem.Írtam de azóta sem válaszol.Valószínűleg már mikor nála voltam eldönhhette hogy dob,mert az anált nem hagytam...

Tegnap előtt este vettem észre hogy le is tiltott facebookon. :((((

Mindig ő jár a fejemben.Hogyan felejtsem el?

:(((

2015. márc. 22. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:
ÉN meg előre szólok, hogy ha ez nem kitaláció akkor egy retardált idióta pics**a vagy aki megérdemelte amit kapott.
2015. márc. 22. 19:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Akárhány ilyen történetet hallok, nem fogom megérteni... miért jó a lányoknak az, ha úgy kezelik mint egy rongy, miért az ilyen emberek után vágyakoznak??
2015. márc. 22. 19:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez a srác egy pöts.
2015. márc. 22. 19:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha ez nem kamu akkor súlyos gondok vannak a fejedben.

Nagyanyám mindig azt mondta "kell a jó? nem! kell a rossz? kell hát! hát akkor szenvedj b**azdmeg!"

2015. márc. 22. 19:24
 5/6 anonim ***** válasza:

És milyen igaza volt a nagyanyádnak :)

Túl sok az ilyen sajna,.

2015. márc. 22. 19:25
 6/6 anonim ***** válasza:
ennyi? mármint ezek miatt hiányzik és nemtudod elfelejteni? komolyan mondom kezdem azthinni h velem van a baj, h fél éve szemvedek mert véget ért a 3 éves "majdnem tökéletes" kapcsolatom és azóta is azért nincs senkim mert majd ha találok olyat aki nem csak pár hónapos kapcsolatot akar, akkor majd ráfogok koncentrálni. de lehet velem van a baj. de h válaszoljak neked is ha tényleg hiányzik akk ugysem fogod tudni elfelejteni mindegy mitfogsz csinálni.
2015. márc. 22. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!