Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkor hogy is van ez? Leszbiku...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor hogy is van ez? Leszbikusok figyelmébe is

Figyelt kérdés

Heteró lány vagyok, 20 éves. Lassan egy éve párkapcsolatban élek, többé-kevésbé boldogban, bár az utóbbi időben sok problémánk van.

Szeptembertől első éves főiskolai hallgató lettem. Már mindjárt az elején feltűnt egy lány az osztálytársaim között, aki más volt, kicsit fiúsabb, meg furcsa módon máshogy nézett rám mint a többi lány, volt benne valami más, de nem fordítottam rá különösebb figyelmet. Aztán egy óra keretén belül tanítanom kellett és olyan kérdésre kellett válaszolniuk az osztálytársaimnak hogy mi a legkedvesebb emlékük. Ő akart elsőként válaszolni így kihívtam és mindenkinek elárulta, hogy az mikor először csókolózott lánnyal. Enyhén fogalmazva kicsit ledöbbentem, de annak ellenére, hogy megesett már hogy szórakozás gyanánt csókolóztam lánnyal (érzelmek nélkül) ez mégis valamit megindított bennem. Párszor eljátszadoztam a gondolattal, hogy milyen lehetne vele együtt lenni, de aztán elhessegettem ezeket a gondolatokat és a páromra próbáltam összpontosítani.

Viszont az utolsó időben úgy tűnt mintha próbált volna felém nyitni és flörtölt is velem bár akkor csak zavarba hozott és elköszöntem tőle amilyen gyorsan csak lehetett. Múltkor voltam egy buliban ahol véletlenül találkoztunk, láttam, hogy egyedül ül így oda mentem hozzá (sajnos már kicsit ittasabb állapotban) és elnézést kértem tőle a viselkedésemért még akkor mikor megtudtam, hogy leszbikus, mondtam, hogy én támogatom őt, meg mondtam milyen szép a haja és sokat nevettünk. Aztán beszéltünk a párkapcsolatokról is mondta, hogy most egyedül van meg rákérdezett, hogy nekem van-e valakim. Mondtam, hogy van, de attól tartok, hogy már nem sokáig. Régen volt már hogy valakivel olyan jót tudtam beszélgetni mint vele, csakhogy az óta senki és semmi másra nem tudok gondolni csak rá. Én különösebben nem nyitok felé azt várom hogy ő fog de valahogy nem akar. Órákon is inkább kerül, csak ne hogy mellém keljen ülnie. Viszont múltkor együtt mentünk hazafelé és megint jót beszélgettünk és olyan volt mikor el akartam tőle már köszönni mintha maradni akart volna még, elkezdett beszélni arról, hogy milyen szép idő van, de mondtam, hogy sietnem kell és elköszöntem.

Nos, több kérdés merül fel bennem: Első az, hogy normális-e vagyok. Mi baj van velem… ha a lányok végképp nem vonzanak akkor ő miért igen? Arra lennék kíváncsi hogy ti mit javasoltok? Hagyjam úgy, maradjon csak egy hiba az eszmémben vagy hagyjam magam vezetni az érzéseimmel? Természetesen a szívemre szeretnék hallgatni és meg szeretném őt jobban ismerni. De hogy adjam a tudtára? Leszbikusok mit gondoltok róla? Lehetne nála esélyem? :D

2015. márc. 26. 23:28
 1/10 anonim ***** válasza:

Talán van benned bi hajlam, de ez inkább személyekhez kötődik, ami a lányokat illeti és nem a testiséghez.

Párodat zavarná, ha te lányokkal? Kérdezted már erről?

Lehet, ha kipróbálod, jobban tisztában leszel a dolgokkal, de azt a másik lánynak is mondd, nem csapd be, ne játssz vele. Talán csak kíváncsiság, talán nem.

2015. márc. 26. 23:40
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

azért nem nyomul rád, mert tisztelettudó.

Valahogy ki kéne nyilvánítanod neki, hogy felőled benyalhat... :P ;) bocsi a fogalmazásért egy flegma srác vagyok, de a lényeg igaz! Jófej lány. Nekem is megtetszett csak azáltal amit leírtál róla. Imponál, hogy rendes akar lenni veled. Szóval adj neki jelet, hogy ha akarja, szívesen megismered "jobban" :)

üdv, és hajrá és nem hiba. szerelem. ez van.

2015. márc. 27. 00:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Én utána járnék annak, amit érzek, anno nem tettem meg, azóta is bánom. Nehogy úgy járj mint én. :D Egyébként tényleg, mert sokáig benned fog maradni ez a kérdőjel. Persze az is lehet, hogy 1-2 hónapig fog érdekelni a lány, aztán a hideg is kiráz,ha belegondolsz, hogy mit éreztél... Szerintem lenne nála esélyed, de nyilván senki sem szeret kísérleti nyúl lenni, és tiszteletben tartja, hogy barátod van. Barátod egyébként megadja azt a gyengédséget,amire vágysz? Érzelmi szinten mennyire vagytok egy hullámhosszon? Azt a kapcsolatodat mindenféleképp rendezned kellene, ha nem tesz boldoggá, vagy hiányzik belőle valami.
2015. márc. 27. 11:02
 4/10 anonim ***** válasza:
36%

sztem is erdeklodik a lany, es ki kene probalnod azt amit erzel. egyszer elunk. arra ugyis keves az esely hogy megcsokolod es nagyon rossz lesz:)

tudom hogy nem errol van szo, de mindeg leesik az allam amikor meghallom hogy felnott ferfiak feltekenyek egy masik csajra???? rolam kb masodik randi utan tudna a parom hogy egyaltalan nem eleneznem a dolgok, hanem inkabb segitenek neki.. ez a normalis sztem..

2015. márc. 27. 11:48
 5/10 anonim ***** válasza:
minek azon gondolkozni hogy milyen beállítottságú vagy? nem tök mindegy? most épp egy lány jön be és kész. amúgy meg ha rám hallgatsz a szívedre hallgatsz. mi értelme lenne el nyomni az érzéseidet..... alapból hülye gondolat volt. ha ennyire vonz, meg amint lejön őt is te, akkor csak hagyd hogy közeledjen, te is ha tudsz közeledj, főleg hogy lássa, hogy téged is érdekel ő, mert valószínű azért vett vissza, mert azt vette le, hogy neked nem jön be a dolog. nem kell semmit erőltetni, meg már szerelmet vallanotok egymásnak, hagyd hogy jöjjönek magától a dolgok aztán majd lesz ami lesz.
2015. márc. 27. 15:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez totál cuki. :)

Nos, egy egyéni példát tudok neked mondani. Az ex barátnőm és az én esetem. Történt az, hogy rengeteg csalódás és csúnya szakítás után elmentem egy buliba. Kiszúrtam ezt a lányt és egyből odamentem hozzá, de kiderült, hogy pasija van. Titkon nagyon szerettem volna többet tőle, de tisztelettudó voltam, ahogyan a te kiszemelted is. Nem szexuális orientáció függvénye az, hogy ki tartja tiszteletben a másik kapcsolatát, érzéseit egyébként, de én ilyen vagyok. Úgy éreztem, hogy ő is úgymond friendzoneba tett engem, igy barátkoztunk. Aztán rövid időre rá egy este elcsábított. Képtelen voltam nemet mondani, annak ellenére, hogy tudtam, hogy a pasi még a képben van. Ezután röviddel szakított a pasival és szerintem életem legintenzívebb kapcsolatát éltem meg nővel. A szextől kezdve, minden sokkal erősebb volt, azt hiszem kicsit talán szerelmes is lettem, de vége lett, mert megismert egy pasit és nem haragszom rá, mert addig nem csinált a pasival semmit, míg velem nem beszélt, tisztázta le a dolgokat. A viszonyunk továbbra is mély és nagyszerű, elfogadtam a dolgot, nem szexelünk, csak barátok maradtunk. Ez a lány nekem azt mondta, hogy ő heteró, de engem imád, mint embert, mint nőt és a szex is nagyon jó volt velem, de férfi mellett képzeli el a jövőt és nem akar bántani engem. Szerintem te is ugyanilyen helyzetben vagy, hogy heteró vagy, de van egy bizonyos nő, akihez vonzódsz. Lehet, hogy az első és az utolsó nő, de az is lehet, hogy elindul a lavina. Ússz az árral, ezt tudom mondani. :)

2015. márc. 27. 18:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy van nála esélyed azok alapján amit leírtál, csak nem akar bepróbálkozni, mert tudja, hogy barátod van :)

Lehet, hogy ő nem is mer arra gondolni, hogy tetszik neked, te viszont bejössz neki, ezért inkább kerül....ki tudja?

Mindenesetre először döntsd el, hogy vagy megpróbálsz vele közelebbi kapcsolatba kerülni, vagy maradsz a barátodnál (egy egy éves kapcsolat amúgy még nagyon friss, ha már most úgy érzed, hogy nemsokára vége lesz,valószínűleg jó megérzés...:/). Nem jó két végén égetni a gyertyát, mindhármótok rosszul jönne ki a helyzetből.

Ez a lány nekem is nagyon szimpatikus lett a sztori alapján, szóval én rá szavazok ;) :D

Hogy add tudtára? Nézz hosszan a szemébe, tartózkodj a közelében, ülj szorosan mellé, keresd a társaságát, érintsd meg meg ilyesmi. Beszélgess vele a leszbiségről...mikor jött rá, mindig is tudta-e meg ilyenek. Ebből látni fogja, hogy nem ódzkodsz a témától, egyébként én kifejezetten szeretek ilyenekről beszélgetni, nem tudom a többi leszbi hogy van vele :D

Egyébként normális vagy, és semmi baj nincs veled. Azt hiszem most már mindenre válaszoltam :D

Hajrá, és ne feledd, egyszerre egy vas legyen a tűzben! :)

21/Leszbi

2015. márc. 27. 19:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Tegnap 18:08-as válaszolónak: "Ez a lány nekem azt mondta, hogy ő heteró, de engem imád, mint embert, mint nőt és a szex is nagyon jó volt velem, de férfi mellett képzeli el a jövőt és nem akar bántani engem. Szerintem te is ugyanilyen helyzetben vagy, hogy heteró vagy, de van egy bizonyos nő, akihez vonzódsz."

Ezt mondják sokan. De csak szólok, hogy ezt nevezik biszexualitásnak. A biszexualitásnak is van több formája, van amikor az egyik nem iránt vonzódik jobban, van amikor másik iránt. De ha nőbe bele tud szeretni, még ha csak egyvalaki is az, vagy vonzódni hozzá, az már biszexuális, még ha enyhe is (Kinsey-skála). Egy teljesen hetero nő nem kezd komolyabban vonzódni egy másik lányhoz.

De érdekes, ha egy férfinak volt 6 komolyabb barátnője és egyszer lefekszik egy férfival, az rögtön búza. Ha egy csajszika kinyal egy másikat, meg nem tudom mit csinálnak, azok csak kísérleteznek. Jó vicc:)

2015. márc. 28. 15:15
 9/10 anonim ***** válasza:
8-as, a volt barátnőm nem biszexuális, mert ő maga mondta, hogy másik nővel el sem tudna képzelni semmit. És nem tartom a pasit sem biszexuálisnak, aki lefekszik egyszer egy másikkal. Ez csupán kíváncsiság.
2015. márc. 28. 16:43
 10/10 anonim ***** válasza:
ne add ki magad nőnek ezzel az átlátszó szánalmas kitalált történettel
2015. márc. 29. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!