Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikusok miért akarnak TÖBBNYIRE pasinak kinézni?
Kedves Kérdező! A legtöbb leszbikus nem fiús, hanem inkább a fiús és a nőies között helyezkedik el, tehát ún. uniszex leszbikus, és ők többnyire egymáshoz vonzódnak. Egy fiús nőről előbb feltételezed, hogy a saját nemét szereti, ezért tűnhet úgy, hogy legtöbb leszbikus nő fiús, de ez nem így van!
egy 27 éves ,nőies leszbikus nő
Kedves utolsó
Ebben teljes mértékben egyet értek veled, viszont azt te sem tagadhatod hogy előbb tűnik melegnek Lakatos Márk (bocs de ő szerintem inkább b*zi), mint Neil Patrick Harris.
Köszönöm a válaszokat! :)
4-es: Remélem igazad van! :D
Kedves 5-ös! Lakatos Márkról előbb feltételezzük, hogy meleg, mint Neil Patrick Harrisről ,ez tény.:) Vannak azonban férfiak, akik melegnek tűnnek, de mégsem azok, vagy, hogy a saját példámat hozzam fel, én teljesen heterónak nézek ki, mégis inkább nőkhöz vonzódom. (Igaz, nagyon ritkán előfordul ,hogy megtetszik egy férfi, de ez 10 esetből egyszer fordul elő velem.)Lényeg a lényeg, az emberek megjelenése szerencsére nagyon sokszínű,(és ez nem kötődik a szexuális irányultsághoz!) és pont ezért izgalmas:) A 4-es válaszoló vagyok.
U.i: Kedves Kérdező, örülök, ha segített a válaszom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!