Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikusok miért akarnak TÖBBNYIRE pasinak kinézni?
Semmi baj, meg tudtam érteni a szöveget.
Nem is gondoltam hogy divat leszbikus lennél csak írtad hogy esetenként egy-egy férfi is bejön.
Még ilyenről nem is hallottam hogy valaki divatból lesz meleg/leszbikus. Biztos előfordulhat, de nekem ez most új volt.
Amúgy mióta tudod ezt?
Ez egy klasszikus TÉVHITEK sokaságának.
"A meleg pasik csajok akarnak lenni. / A meleg csajok pasik akarnak lenni." - :) Hát persze, ahogy azt Móriczka elképzeli! Jó lenne néhány apa fogalmat tisztázni!
A SZEXUÁLIS BEÁLLÍTOTTSÁG egy nemi vonzalom. Ez azt jelenti, hogy kihez vonzódsz, nem az, hogy te minek érzed magad.
Miközben a NEMI IDENTITÁS abból áll, hogy miként látod magad a nemiség széles skáláján, illetve, miként fejezed ki magad. Ahogy a heteróknál, ez ugyan úgy a homóknál is megtalálható.
A két fogalom nem ugyan az.
Vannak pasisabb meleg pasik és vannak nőiesebb meleg pasik.
Vannak nőiesebb meleg csajok és vannak pasisabb meleg csajok.
Az, hogy valaki meleg, az nem befolyásolja a személy nemi identitását.
Az, hogy milyen frizurád van, miként öltözködsz, milyen a járásod, milyen hangsúllyal beszélsz, milyen nemű barátid vannak, ennek mind semmi köze ahhoz, hogy milyen nemhez vonzódsz inkább.
Hát nemtudom hogy vagy vele kérdező...de én még a heteró lányoknál is nőiesebb vagyok, ahogy azt észrevettem.
19l
Én is abszolút nőies leszbi vagyok...több magassarkúm van mint lapostalpúm típus :D
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!