Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki aki tudja, hogy soha nem szeretne többé komoly párkapcsolatot?
Hátha már így leírtad magad, meg ezt az egészet, akkor tényleg semmi értelme, még tenned érte, esetleg rájönni mi és hol a hiba, magadban nézni.
Ha neked ez így megfelel a te dolgod, életed, csak ne siránkozzál akkor.
N
Én ilyen vagyok, Kérdező.
Szerintem a párkapcsolat egy hót fölösleges, deficites időpocsékolás. Rengeteg időt, pénzt és energiát belefektetsz, és sohanapján kiskedden se térül meg. Sőt, örülhetsz, ha nem lesz válás a dologból.
Ha ezt a tömérdek energiát valami hasznosba fekteted, sokkal produktívabb és nyugisabb életed lenne. A párkapcsolat NEM létszükséglet, csomó híres, nagy ember agglegény maradt, és profitált belőle szépen.
Csak a társfüggő akaratgyenge kismókusok hiszik azt, hogy kapcsolat nélkül nem élet az élet.
A #6 válaszadó meg helyből kapta a mínuszt.
Én sem akarok kapcsolatot soha többet
Csak a baj van vele, ahogy írták, viszi az idődet, a pénzedet meg az energiádat és nagy kalap szart kapsz helyette...
Sokkal jobb ötlet hagyni a francba, a nők feleannyit nem érnek, mint amennyit kínlódni kell velük
"Akkor eredj ki a hegytetőre remetének."
Ostoba vagy
Tőlem is kaptad a mínuszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!