Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig lehet elmenni felelsz vagy merszben? Nektek mi volt eddig a legdurvább?
1. Szerintetek mi az a kérdés vagy tett, ami már feszegeti a határokat, de még belefér? Mondjuk 18-19 éveseknél.
2. Nektek mi volt eddig a legdurvább, amit csinálnotok vagy amire válaszolnotok kellett? Írjatok légyszi nemet és kort is.
Vetkőzésben és egy ágyban alvásban nekem is volt részem. A legdurvább meg az lett volna, amikor valaki javasolta, hogy igazítsák meg a hajam ollóval. Szerencsére másoknak több esze volt, és látták hogy ez már túlzás, de amúgy se engedtem volna.
19L
Nekem mindig idősebb haverjaim és barátaim voltak és beleszaladtam velük párszor ebbe a csodálatos játékba :D
12 éves voltam, amikor elkezdtünk ilyet játszani és volt ott egy olyan csaj, aki úgy szerette gyakran váltani a partnereit (ejtsd: ri.anc) és azt a feladatot kaptam, hogy izgassam a melleit. Először csak polon keresztül masszíroztam, aztán a következő körben az volt, hogy polo nélkül melltartón keresztül, az azt követő körben pedig ki kellett csatolnom a melltartóját és a melleit kellett masszíroznom. Élveztem a helyzetet :D Aztán úgy éreztem, hogy nekem mennem kell és így otthagytam őket. A mai napig nem tudom biztosan, de szerintem egy orgia volt a vége a játéknak :D
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!