Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig lehet elmenni felelsz vagy merszben? Nektek mi volt eddig a legdurvább?
1. Szerintetek mi az a kérdés vagy tett, ami már feszegeti a határokat, de még belefér? Mondjuk 18-19 éveseknél.
2. Nektek mi volt eddig a legdurvább, amit csinálnotok vagy amire válaszolnotok kellett? Írjatok légyszi nemet és kort is.
Lehet :D
Vicces és mókás feladatok:
Hugyozd arcon magad
Add nekem az összes pénzdet
Rúgasd tökön magad egy keménycipős csajjal
Ne vedd fel a segíjt fél évig
Falatozz az iskolai WC-ből
Szólj be az iskola legagresszívabb romájának
Röhögd ki apád, hogy milyen kicsi a brokija
A helyi "Fat Tony" kocsiját zúzd le véletlenül
Azért valami határ kell hogy legyen, még ha nincs is kimondva.
Még egy kérdés:
3. Mi jár annak, aki nem akarja megcsinálni, vagy nem válaszol a kérdésre?
Nekem a legdurvább pont 19 évesen (nyáron) történt. Mernem kellett, felül melltartóra vetkőzés volt a legdurvább. Majd későbbi feladatnál magamra tekert strand törölközővel le kellett vennem a melltartóm. A törölközőt már nem vettem volna le semmi pénzért :D A rövid nadrág rajtam maradt. A haverjaim nagyon drukkoltak, hogy ezeket tegyem meg, a hangulat miatt bevállaltam.
Nem volt barátom, most már nem tenném.
L20
Az első kérdésre nem válaszoltam, úgy gondolom 18-19 évesen az enyém még pont belefér.
L20
Mikor legutoljára ilyet játszottam, akkor a végén egy szál boxer volt rajtam, a lányon csak tanga és a feladat az volt, hogy az este hátralevő részét egy ágyban kellett eltöltenünk :D szerencsére még jól is nézett ki a hölgy :) ennél komolyabb nem igazán volt, a vetkőzés, meg a csókolózás már alap volt benne.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!