Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok/fiuk! Veletek mar volt olyan, hogy ossze jottetek egy, az iskolai "rangsorban" feljebb/lejjebb álló személlyel?
Ha igen akkor hogy? (Hogy kezdtetek el beszelgetni?)
Főleg ha 1 evvel idosebb nálatok
3-as
Nem vagyok orsolyas :D :D
En gimiben az altalad smlitett "rangletra" tetejen voltam: diak tanacs elnokseg, ujsag/radio vezetoszerkesztoje, szinjatszo csoport vezeto tagja, jo tanulmanyi eredmeny (pedig alig tanultam, csak oran ramgaragdt), stb. De sosem ereztem, hogy barkivel is joban kellene lennem mert "nepszeru" vagy kerulni mert nem az. Engem nem nagyon erdekelt. Mai napig rengeteg irigyem van sajnos, pedig nem teszek az emberek kozott kulonbseget, csak azt nezem milyen ember es mit tesz lebaz asztalra, mad nem szamit. Rengeteg munka van abban, hogy vezeto egyeniseg az ember es jeleskedik tobb teruleten is, de nekem megerte/megeri.
Tehat osszegezve nekem sosem azbszamitott, hogy ki milyen nepszeru, de nyilvan olyan lanyt szeretnek, aki hasonloan sokretu, nem buta es muvelt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!