Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha egy forgalmas helyen egy nő elkezdené fogdosni egy férfi izmait, le se sz*rnák az emberek, de ha egy férfi fogdosná egy nő fenekét, akkor "bunkó paraszt"?

Figyelt kérdés

Ha egy férfi hangosan mindenki előtt azt mondja, hogy jó egy nő s.gge, akkor szexista, de ha egy nő mondja egy férfira, hogy izmos, akkor semmi baj nincs.

Miért? Nem kettős mérce ez egy kicsit?

2015. márc. 24. 14:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%
De gondolj bele kérdező, egy fiatal szexi nő vagy, engednéd hogy idegenek megfogják a feneked? Nem is beszélve arról ha valaki szép és szexi mindenhol megbámulják a férfiak, belelihegnek az arcába, egy idő után rohadtul tud idegesíteni, csak gondolj bele. Persze ha egy szexi lány belecsíp a fenekedbe az tetszene mi?
2015. márc. 24. 15:20
 12/13 anonim ***** válasza:
62%

Azért ez külön kategória, és a férfiak alakították így. Ugyanis a férfiak általában értékelik, ha izmosnak titulálják őket, de a nők ki nem állhatják, ha megjegyzéseket tesznek a fenekükre. Illetve a férfiak szokása a nők fogdosása, meg a fütyülés a lányok után,ami undorító és zaklatásnak minősül.

Nők részéről ilyen viselkedésről én még nem hallottam, de ha mégis van, akkor elvetendő. kivéve, ha a pasi visszavigyorog és élvezi, hogy a kis libák oda vannak érte....

2015. márc. 24. 15:42
 13/13 anonim ***** válasza:

miért lenne bunkó paraszt?

én szeretem ha vki fogj a seg gem

mondjuk az izmokat is imádom fogdosni

2015. ápr. 11. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!