Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok.! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok.! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok!23éves lány vagyok!A párommal 6éve voltunk együtt mivel 2hete elhagyott!És tegnap megtudtam hogy terhes vagyok és tőle!A szitu az hogy a pasi azt mondta nekem hogy neki nem lehet gyereke mivel mendő!Erre tessék.....2év védekezés nélküli szex után pont most leszek terhes amikor elhagy!Na mindegy!Nem lenne gond a gyerek...egyedül is menne a nevelés de tanácstalan vagyok!Mit tegyek szerintetek??
2010. febr. 17. 10:39
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Az a dúrva hogy láttam róla papírt meg együtt is voltunk annak idején dokinál....de úgy látszik az orvosok hülyék!!Gyerektartás nem gond csak annyi van hogy nem magyar állampolgár.....akkor mi van?
2010. febr. 17. 11:02
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
szerintem félrek.tál amiért elhagyott
2010. febr. 17. 11:13
 13/21 anonim ***** válasza:

Itt szerintem nem az orvosok a hülyék. Nagyon sok olyan eset van, hogy amíg egy pár görcsöl a gyereken (mesterséges megtermékenyítés, a megfelelő időpontban görcsösen szexelés stb.), addig nem megy a dolog, aztán, mikor feladják sikerül.

Egyébként gyerektartás, vagy ha úgy érzitek, hogy van értelme, akkor kezdjétek újra.

2010. febr. 17. 11:43
 14/21 anonim ***** válasza:

figyi, ha aztírod h nem lenne gond a baba, és ha szeretnéd, akkor mért ne tartanád meg?

ha úgyérzed h gond lenne a baba és nemszeretnéd, akkor vetesd el.

2010. febr. 17. 11:50
 15/21 anonim ***** válasza:
semmi sem történik véletlenül :)
2010. febr. 17. 12:18
 16/21 A kérdező kommentje:
Hát ez biztos nem a véletlen műve!:-)Beszéltem a hapsikával és ő azt szeretné ha utánna mennék és együtt nevelnénk a gyerkőcöt ott kint!Szerintetek???Kimenjek utánna?
2010. febr. 17. 12:22
 17/21 anonim ***** válasza:

ezt sajnos neked kel tudni...azt is hogy mit, kit hagysz itthon, mi vár rád kinnt...

nem lezs könnyű ha utána mész az biztos:) de lehet hogy nektek jobb jövötök lezs mint itthon jopár embernek:):) én megpróbálnám ha lehet esélyt látni a kapcoslatban...ha tudjátok folytatni..

2010. febr. 17. 12:46
 18/21 anonim ***** válasza:

Én nem értelek! A kérdésben azt írod, hogy elhagyott, s egyedül kellene nevelned. Utána meg azt írod, hogy azt akarja hogy menj utána, s éljetek ott együtt.

Most akkor mi a probléma?! Menj ki Olaszba. Nem hinném túl sok mindent veszíthetsz itt Magyarországon, főleg ha étterem tulajdonos Olaszban. Anyagi gondok biztos nem lesznek. Ha szeretnéd a gyermeket, tartsd meg. Ha nem érzed magad még érettnek hozzá, akkor ne.

2010. febr. 17. 13:18
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszike a válaszokat!!!:)

MEGTARTOM a picit!És kimegyek olaszba!!!:)

Eldöntöttem!!:-)

2010. febr. 17. 13:20
 20/21 anonim ***** válasza:
10 : 53 - a többit a kérdező nem irta le, h nem lenne gond, meg stb. de azt nem értettem, h ha vki nem védekezik, akkor miért lepdődik meg, ha teherbeesik? aztan adtam mas valaszt is. a legkönnyebb beszolni másnak, meg lepontozni, mi? törödj a saját dolgoddal.
2010. febr. 17. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!