Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezt miért mondta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt miért mondta?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm azt mondta egy barátnőmnek, hogy azért nem akar vele lenni, mert úgy érzi annyira szerelmes belé, hogy jobbat érdemel nála, "úgy érzi lehozná a csillagokat, de nem képes rá". A barátnőm nem akar semmilyen" csillagot, és nem tudja, hogyan értesse meg vele, hogy neki csak az kell, hogy mellette legyen akit szeret. Amúgy attól is fél, hogy csak egy lekoptató szöveg amit mondott neki, de szerintem nem. Ti mit gondoltok?
2010. febr. 17. 09:15
 1/4 anonim ***** válasza:

HAHAHAHA.

Egyik barátnőd? :D Nem inkább Te?

Ha mégis: Minek ütöd bele az orrod más magánéletébe. Amíg ezek a legnagyobb problémáitok, addig legyetek boldogok.

2010. febr. 17. 09:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen szerintem is nyugodtan vállald fel ha rólad van szó, ez egy teljesen anonim oldal, nem lesz ház belőle. :) De rendben akkor én is hasonló helyzetben vagyok a BARÁTNŐDDEL. Attól függ, hogy a srác hogy viselkedik, hogy ezen kívül törődik e vele. Például velem ettől függetlenül nem tudja megszakítani a kapcsolatot, ha mondom neki, hogy sráccal találkoztam (méghozzá haverral) akkor is féltékeny. Szerintem mondja meg neki, hogy hülyeség amit gondol, neki így jó ahogy van. Ha ezek után is menni akar, hát menjen.. Ha szereti úgyis visszajön hozzá.

Remélem segítettem. :)

2010. febr. 17. 09:56
 3/4 anonim ***** válasza:
ház helyett inkább gáz :DDDD
2010. febr. 17. 09:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Sztem küldd el ezt a matematikai képletet a barátnődnek, (aki sztem te vagy) és ez alapján ki lehet számítani az igazságot. x+z= 3000 a másodikon gyök örökkévalóság Sok sikert!
2010. febr. 17. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!