Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez jó első lépésnek egy fiú felé?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó első lépésnek egy fiú felé?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy fiúba, és látszólag ő is, habár rákérdezek elpirul és tagadja XD Szegénykém tapasztalatlan és zárkózott. Na mindegy, úgy döntöttem hogy udvarolni fogok neki:D Első lépésben úgy kedveskedtem neki, hogy pl. nagyon szereti a repülőket, én pedig jól rajzolok. lerajzoltam neki a kedvenc típusát, nagyon örült neki:D Aztán ha akar valamit és én tudok szerezni, azt megkapja . Ezek jók első lépésnek, vagy nem kéne elkényeztetni?
2010. febr. 16. 23:49
 1/10 anonim ***** válasza:

Igen, ez tök jó...

Az óvodában!

Mennyi idős vagy? Inkább beszélgetni kéne vele először is.

2010. febr. 16. 23:52
 2/10 A kérdező kommentje:
én 17, ő szintén. De máshogy nem lehet mert mondom zárkózott. Eléállok hogy hát figyelj, szép a cipőd, dugunk? Akkor leblokkol és szívrohamot kap kb...
2010. febr. 16. 23:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Az nem biztos! "Alamuszi nyuszi nagyot ugrik! "
2010. febr. 16. 23:59
 4/10 A kérdező kommentje:
xD Hát nem tudom...:D De akkor szerinted hogyan kéne? Mármint ok, beszélni vele, de mégis hogy kezdjem?
2010. febr. 17. 00:03
 5/10 anonim válasza:

Forditsd vissza a puskát:

[link]

Vagy csak írd be google-be, kb. azt hogy "hogyan szedjünk fel pasikat" és ontani fogja a bloggokat, cikkeket stb.

Fura, gondolkodtam azon, hogy milyen lenne ha nő próbálna engem meghódítani. Noss eddig még nem volt rá precedens, nem tudom mire hogy reagálnék.

2010. febr. 17. 01:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Nincs barátnője ugye?(gondolom nincs) Gondolom mellette sokat beszélgettek is. Na amikor beszélgettek, akkor kéne elterelni a beszélgetést a "repülőktől" erre a témára. Mert mi fiúk nem értünk ám az ilyen gyenge jelekből, mint a rajzoltam neki egy repülőt. (rajzoltál neki egy repülőt, mert jó barát vagy...) Mondjuk el akarsz menni a Moziba, és nincs kedved egyedül elmenni, és elkísérne e?... vagy hasonlók . Lényeg, hogy azért átlehessen rajta látni.
2010. febr. 17. 08:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Nincs neki, ezt jól látod :) Hát ok. De a mozi helyett mást mondok, mert tudja hogy azt utálom.. Köszi!:D
2010. febr. 17. 11:46
 8/10 anonim ***** válasza:

igaza van a 08:38-asnak(: mi fiúk tényleg nem értünk ilyenekből. mi lenne ha egyszerűen megcsókolnád? annyira csak nem zárkózott 17 évesen.

sanaxXx

2010. febr. 17. 12:00
 9/10 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre is, de mivel csak én érzem úgy hogy szeret, (jelek ezt mutatják de lehet félreértelmezem:D) ezért... nemtudom:/
2010. febr. 17. 12:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Smááárold le.:D

Ha tényleg tetszel neki nem hinném hogy ellenkezne.xD

És ha szívrohamot kapna tudod a mentők számát nem?:D

2010. márc. 26. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!