Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Mit kéne neki válaszolnom erre? Tudom hogy nem lenne szabad de mégis. Többi lent!
Van egy fiú akibe már 2 éve szerelmes vagyok. De NAGYON.
Állandóan szemezik velem, nagyon mélyen, mosolyogva néz a szemembe. Meg elvileg tetszem neki..Engem meg az alakomat is mindig nézi..(mondták) Párszor beszélgettünk, meg szoktunk köszönni meg integetni egymásnak, meg ilyen apróságok..:)
DE! én 13 éves vagyok, ő pedig 19..:c
És amikor beszéltem vele (facebook-on) azt írta, hogy szép vagyok meg minden csak fiatal. Meg hogyha 2 évvel idősebb lennék lenne esélyem, meg hogy 3-4 év múlva szóljak akkor már érettebb leszek. Na és most jön a lényeg!
Kérdezte hogy volt-e már barátom. Mondtam hogy nem. Erre ő, akkor még nem smároltál. Én mondtam hogy nem..Ő pedig, és nem is akarsz? Megtanítanálak. És komolyan mondta mert mondta is hogy gondoljam át meg ilyenek. Én meg mondtam neki, hogy minden hátsó szándék nélkül te nekem segítenél abban, hogy jobban tudjak smárolni? És mondta hogy igen...:D
Mit kéne csinálnom? Bele menjek? Tudom, hogy nem lenne szabad, de én annyira örülnék neki..Kérlek segítsetek!:)
8-asnak van igaz! Szerintem se menj bele! Nem akar tőled semmit, de azért smárolgatna veled! Te pedig bele vagy zúgva! Tönkre fog tenni! Úgy megérteném ha nem lennél belezúgva, kíváncsi vagy rá és kipróbálod milyen érzés, de te szerelmes vagy! A srác nyílván megmondta, hogy semmit nem akar tőled! Szórakozni akar egy kicsit! Ne menj bele, mert csak rosszul sülhet ki a dolog! Aztán még többet akar (szexet)! Hívd el randizni és próbálj vele összejönni! Ha együtt vagytok utána már smacizhattok egész napis akár! Ha a srác nem randizik veled, nem akar veled összejönni, akkor csak egy játék vagy neki! Persze ez csak tanács! Ha akarod megfogadod, ha nem, akkor nem! ;)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!