Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Hogy szólítsam le? Vagy inkább hagyjam?
Hány éves vagy? :) Mert ha esetleg 13-18 év között mozogsz, teljesen természetes, ha a hormonjaid ezt teszik vele, hogy lány iránt érdeklődsz.
Amúgy nem tudom... lehet, egyszer közelebb kéne állnod/ülnöd hozzá, visszamosolyogni, beszédbe elegyedni vele, ha már nagyon nem bírod. Mondjuk az is lehet, hogy csak ez a kedves fajta, aki mindenkire rámosolyog. "Legrosszabb" esetben szerzel egy barátot. ^^
2. válaszoló vagyok. :)
Lehet, csak nagyin szimpatikus a kisugárzása, és a szíved érzi, hogy kedves, jó lenne vele beszélni, barátkozni. Megnyugtató a látványa?
Megértem, hogy leblokkolsz, ha nem is ismered, de ha mosolyog, az jó jel, szerintem nem ártana, ha például állnál, és egy kanyarnál véletlen pl. a lábára lépnél, bocsánatot kérnél, vagy egy kis trükközés, ha nagyon nem megy a beszélgetés... ^^
Talán mert ő érettebb és kedvesebb, mint a többi. :) A mai világban már tényleg sokkal több az 'izé' csaj... x) Ilyen kedves kisugárzású pedig ritka. Bár lehet, ezt csak te érzékeled... ki tudja, ez lehet, azt jelzi, hogy lesz vele pozitív élményed, valamilyen módon közöd van hozzá. :)
Megértem, hogy félénkebb vagy... én is. :D (szintén 14 [leszek nemsokára]/L) Így valóban nehezebb. De ha sokat figyelitek egymást, mosolyogtok egymásra, az már megalapozza köztetek a kapcsolatot pozitívan és segíthet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!