Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hájas ember ne bizakodjon?
22/F, és még nem volt barátnőm.
183-4 cm vagyok, és 108-9 kg
2012-ben még csak 77 kg-os voltam, de valószínűleg a rengeteg evés, és kevés mozgás miatt hízhattam el ennyire.
Sétálni szoktam, de nem sportolok.
00:01
Szia!
De, le szeretnék, csak össze kellene szednem magam. Köszönöm a válaszod!
De BIZAKODJ! És legyél ÖNBIZALOMMAL teli! Én imádom a macis, dagi pasikat.
Nekem van barátom, de sok csaj van még ilyen. Az a baj, hogy az ilyen férfiak nagyon bátortalanok és mivel sokan úgy gondolják, nem kellenek senkinek, elhagyják magukat, begubóznak.
Nézd meg azokat, akik házasság után híztak el. Az önbizalom megvan, meg a macis test is.
Az egészségedre tényleg vigyázz! Nehogy cukor beteg legyél, vagy magas vérnyomásos, meg egyéb velejárók. Viszont, amíg erőlködés és segítség nélkül fel tudod húzni a zoknidat, be tudod kötni a cipőd a hasadtól, addig nincs baj.
26N
01:47
Köszönöm kedves és biztató szavaid! :)
Igen, úgy gondolom, annak érdekében, hogy ne legyek magas vérnyomásos, vagy cukorbeteg, jót tenne a gyakori séta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!