Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes ismerkedni ha az ember gyors szexre vágyna?
Tapasztalataim szerint a leggyorsabb a prostikon túl ha elmész szórakozó helyre.....és keresel egy részeg csajt aki nem azonnal hajt el.... már ha pasi vagy.
Ha lány vagy itt találsz pillanatok alatt.
glamour party,story gála, f1 afterparty, ilyen felvágosabb bulik.
drága öltöny, aranyóra,stb.
Én tapasztalatom: afterpartyn voltam a buddha bar-ba. Ott volt a magyar celebélet szennye-mocska. főleg a qrvákra illetném eme jelzőket.
És még ha küllemre nem is voltam full, de a ruhám az igen, és elkezdett nyomulni egy régi barátokköztös suna, aki az emmát játszotta. Mondanom sem kell h szerencsétlent istenesen megaláztam, mivel van barátnőm, csak ő nem volt ott.
De ilyen helyeken bármikor, bárkit(voksánt elvileg a wc-be ott húzták meg, nemtom h igaz-e de sztem az :D)
Ruha,parfüm legyen toppon, meg legyél megfürödve és akkor tiéd a pálya.
hát barátom, minőségi lukat csak pénzért kapsz.
a selejt van csak ingyen.
és igen van ami drága, de van ami nem, nézz utána ha ennyire rá akarod magad állítani a pályára.
több van akit pénzért sem cummantanak le.
lehetsz pénzes, DE ork, na akkor nincs esélyed még a lottó 5össel se, ESETLEG a lacikonyhán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!