Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nagyon csúnya vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon csúnya vagyok, akkor az egyetlen esélyem barátnőre, ha nagyon megszedem magam pénzzel?

Figyelt kérdés
2015. márc. 20. 23:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#7 Jót nevettem. :D

A kezed nem csúnya, és gondolom a péniszed sem. :P

2015. márc. 20. 23:57
 12/16 anonim ***** válasza:
61%

Nem tudom ismered-e, volt egy dokumentumfilm a Life Network-ön, ami arról szólt hogy egy nagyon csúnya torz ember is megtalálta a társát. Nem a pénz segített rajta, hanem a belső tulajdonságai.

[link]

2015. márc. 21. 00:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Most őszintén? Boldog lennél abban a tudatban, hogy a barátnődnek csak a pénzedért kellesz, és undorral nyúlna hozzád?

Ismerek olyan srácot, aki extrém csúnya, emellett csóró... amennyit tudott, kihozott magából... viszont emellett nagyon elbűvölő, nagyon jó dumája van, sorra tekeri az ujja köré a csajokat. Eszméletlen, milyen kisugárzása van!

2015. márc. 21. 00:23
 14/16 A kérdező kommentje:

"aki extrém csúnya, emellett csóró... amennyit tudott, kihozott magából... viszont emellett nagyon elbűvölő, nagyon jó dumája van, sorra tekeri az ujja köré a csajokat. Eszméletlen, milyen kisugárzása van!"

Kíváncsi lennék arra az extrém csúnyaságra...ti lányok az átlagos fiúkra is sokszor azt mondjátok hogy nagoyn csúnya.

2015. márc. 21. 00:24
 15/16 anonim ***** válasza:
58%

#14: tudod mi a baj, veletek, csúnya srácokkal?

Nem, nem az, hogy csúnyák vagytok! Sokszor egy-egy srác egy férfias, karakteres arcélt lát magán csúnyának...

A baj az önértékelésetekkel van. Egyszerűen árad belőletek az önsajnálat, és ez a negatív kisugárzás tesz titeket lúzerekké, nem más!

Amíg nem fogadod el magadat, amíg nem látod meg magadban a jót, addig mástól se várd el, hogy meglássa benned!

2015. márc. 21. 00:36
 16/16 anonim ***** válasza:

"Nem, nem az, hogy csúnyák vagytok! Sokszor egy-egy srác egy férfias, karakteres arcélt lát magán csúnyának..."

Igen, ez a jobbik eset. Sokunk viszont az ellentéte, férfiatlan, erőtlen arcunk van, és az ilyen pasik jellemzően még szakállt sem tudnak növeszteni (kevés tesztoszteron). Szóval ez a legnagyobb szívás.

2015. márc. 21. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!